Nur Atirah

Wednesday, 21 September 2011

DIA

haiii .. arini tira rse mcm xbest sgt la .. knape tah ..
mgkin sbb "die" ta prsan lg kot .. hehe
tira skunk kat dalam blik g pown ...
korang nk tau tak?
kat sini tira mcm trtarik kat sowg budak tu .. 
sederhana , sopan , humble kot ,pdiam gak kot , hehe..
hmm ,, ade tips tak kalu pmpuan nk bknalan dlu ngn laki ..
sgan la kan kalu gurl yg mule dlu ,,
aaaaaaaaaaa msalaahhhhh .. hehe
(poyo je kan??? )

haha .. klaka la ..
takpe lahh .. nak wat cmne ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saturday, 17 September 2011

pengalaman baru




haha sekian lame da tak update ,, baru ni msenye tringat kat blog saia ni ..
 tak de lah ,, just nak bg tau je yang saia ni dah jadi pelajar semula ..
tau tak tira study kat mane???????
hehe .. tira ditawarkan blajar di UiTM Kampus Bandaraya Melaka ..
so ,  first time dtg uh mmg mcm rusa masuk kg la kan .. bab mmg tgh2 banda gler ..
tira dapat dok hostel Kolej Tun Mutahir ..

aaaa .. ni la logo kolej kediaman tira .. hehe ..
so , dok kat banda ni menakutkan jgk la ...
tira x biase lg kan .. nak wat cmane .. hmm ..
btw ,, tira harap i cam study well ..
jia you atirah~! (katte2 smagat dr sseorg yg tak mgkin dlupekan)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH