Nur Atirah

Thursday, 7 February 2013

Sungha Jung

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


petangg ! hehe , kali ni nak cakap pasal Sungha Jung ni . tira salute gila cara dia main gitar . cuba bukak youtube , search je nama dia tu . fuu , banyak gila cover yang dia buat . dia mempunyai jari yang baik . kekadang happy plak tengok dia strum , plucking tu suma . macam enjoy . 
haa , suka yang ni . suka yang ni . cube tengok cara dia main , enjoy gila . hehe , nak tengok lagi banyak , g la search youtube ! daebak sungha jung !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Gantung

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



LIRIK

Ku harus menemui cintaku
Mencari tahu hubungan kita
Apa masih atau tlah berakhir

Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa? ku harus bagaimana?
Kasih…

Reff: sampai kapan kau gantung cerita cintaku
memberi harapan
hingga mungkin ku tak sanggup lagi
dan meninggalkan dirimu

Detik-detik waktu pun terbuang
Teganya kau menggantung cintaku
Bicaralah biar semua pasti

Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa? ku harus bagaimana?
Kasih…


gantungnya hubungan cintaku
membuatku sakit
hingga mungkin ku tak sanggup lagi
dan meninggalkan dirimu

p/s : dah lama nak publish lagu ni , tapi entah , baru sekarang terpublish . hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

people change .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


just like season , people change , feeling change . memories dont .
wish for more better . together again .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH