Nur Atirah

Tuesday, 1 October 2013

Bear Green Baru

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seronok nya dapat casing phone baruu . warna peberet plak tu . HIJAU . hehe . actually tira dapat benda ni masa pergi pontian hari tu . seriously , murah giler barang kat sana okeyy . ini pon RM10 je tau . kuikui .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

terpilih untuk ke KARISMA 2013

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hai korang semuaa . hehe . rindu lahh . nak jenguk blog korang . nak tinggalkan komen . macam2 lagi lahh . ni haa , tira amik masa sikit . actually baru habis kelas tadi ni . so , jangan lepaskan peluang . cehh . hehe . 

tadi tira check nuffnang , ade BE baru . seronok dan seronok . hehe . yelahh , blog kena tinggal pon , ade jugak yang sudi singgah . melekat jugak BE tue . terima kasih  semua . tentang BE tu , next entry lahh .

actually tira nak share pasal tajuk tadi . alhamdulillahh , terpilih jugak nak mewakili Uitm melaka untuk karisma kali ni . ini adalah kali ke3 tira join karisma sejak semester 1 tira masuk uitm ni . memang lah seronok . dan kali ni , tempatnya diterengganu . syiokkkkkkk . tak sabar . hehe .

malam ni ade training dekat uitm lendu . almaklumlahh , kampus tira ni tengah2 bandar . takde pon kemudahan nak berskan suma . nak training , kena lah g lendu sana . setiap minggu nak ulang alik lendu . nasib baik ade transport yang uitm sediakan . 

so , nak kena rehat sekejap . nanti malam , dah penat ! assignment pon belum buat . takpe , slow slow . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Short GA: My Lucky Followers

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

joinn

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 hari tira hilang.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

rindu sangat . rindu sangat nak menaip . blogging . blogwalking . waaaa . masa makin mencemburui lahh . dah tiga hari blog kena tinggal . tira tak sempat nak online . ape tira buat ? sesuatu yang berguna lahh . hmm , minggu ni nak survive sikit . kena korbankan masa . okehh . lain kali tira cita .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH