Nur Atirah

Sunday, 19 February 2012

sayang na kat dia niyh

Assalamualaikum ..
Hoolaa ^.^

amboii , sayang na kat sapa tuh ? pakwe ? ohh nope ! entry ni khas untuk sepupu kesayangan tira ni . hee .. geram na la hai ngan dia . dulu kecik lagi , tira ni la yang dok dokong dia , main-main dengan dia . sekarang da besar sikit , da pandai cakap !

semalam dia baru je balik sini . uihh , lepas gindu gitu . heee . :) seronok layan karenah dia tuh . abang dengan kakak dia pon same comel . senang kate adik beradik dia ni memang tira sayang lebih lah ! hee .. tapi si kecik ni memang giler kamera . ibu dia pon kate macam tu . asal nampak tira pegang phone , nanti dia kate >>

"kak tiya , amik gamba adi"

hee , lepas tu macam2 dia nak main kat lappy tira . nak main game angry bird lah , zombie lah . macam-macam . tira pon layan je lah . tapi , tira jugak yang main kan , dia dok tengok jer . hee . ini tira nak kongsi gambar dia ni .


pakcik hensem

haikal dan hadi

pakwe saya :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH