Nur Atirah

Monday, 31 December 2012

31 December 2012

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


orang happy nak sambut tahun baru . tapi aku takde perasaan . even nampak macam happy , tapi rasa dalam hati aku ni , rasa lemah . dengan kerisauan aku . disana , disana, disana .



ke mereka pikir kami macam ni , kami tak boleh nak survive untuk hidup ? salah tu . dengan usaha aku yakin aku boleh sara family aku tu . kalau mereka tak ikhlas , jangan bebankan kami yang dah beban ni . tak salah kan bagi semangat ? bila aku tak waras , rasa dendam tu datang .


tapi , itu dugaan semata2 . lihatlah bila kami berjaya . I'll prove it ! 




With love and patience, nothing is impossible

sayang adik2 aku . :(


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH