Nur Atirah

Monday, 23 September 2013

Sekarang dah available .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

ehh , bukan bermaksud "available" tu ehh . hehe . macam semester lepas , tira tambah income sikit dengan jual topup . so , masa cuti hari tu , tira stop kejap . yelahh , duduk kat rumah , mana  ade customer . hehe .

bila dah naik sem , kawan2 asyik tanyaa , tiraaa , nak topup ! laaa , duit ku kering la sayang . tunggu duit masuk , baru tira start jual balik . 

now, alhamdulillah . sekarang dah available dah . senang lah kawan2 lepas ni . and terima kasih jadi customer tira . hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

teruk muntah muntah !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ni la kesan nye kalau tak makan . entah lahh . nak kata tak makan , tira pun tak makan . roommate tira ni haa , abis muntah muntah teruk . risau jugak der . pagi tadi dia masak sardin . kitorang lunch sardin tu cicah roti . tira oke je . tapi tekak zura plak yang tak okey .

tadi dalam kuliah , dah dua kali keluar pergi tandas . bila nak masuk kali ketiga tu , tira soh dia balik terus . barang suma tinggal je . biar tira yang bawak balik . hmm . dah balik rumah , still tak habis muntah lagi . banyak gilaaaaaaa . 

now, dia g klinik tu . harap takde ape2 lahhh .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

lulus temuduga tentera udara - part 1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ni berita baik sikit . membangga kan tira . hehe . tak nak ucap tahniah ke ? hehe . actually buka tira yang nak masuk tentera udara taw . tira ni mana layak . dah ley tak kuat . hehe . yang lulus nya adik tira tu haaa . 


si hensem ni lahh . hehe . dengan eksaited nya bagi tau tira . tahniah la kat dia . dia kate dia g temudu . pastu pass bahagian satu . tira tanya dia tanya ape je ? adik kata dia tanya background education , then diorang kena la wat latihan fizikal sikit .

alhamdulilah dia lepas . lega hati tira dengar . dasyat gak dia . diam2 je dia pergi tanpa cakap ngn tira . dia kata nanti kalau layak , mereka akan bagi surat then pergi ke temuduga kedua pulak . kat subang gitu . tapi lambat lagi . akhir bulan 11 gitu . 

tira pesan kat diaa . kalau dah dapat tu , bagus . tapi buat masa sekarang ni fokus dulu kat STPM dia tu . dah nak exam ni kan . sayang kau adik . adik lelaki tunggal ni .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

akhirnyaaa , masuk jugakkk dah diaa

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


akhirnyaaa , yang ditunggu2 dah pun masuk . menguji kesabaran student2 tajaan diorang . hehe . alhamdulillah . biasiswa JPA untuk semester ni dah masuk . setel ! yuran pon dah bayar . now , untuk uruskan sejumlah duit yang dia bagi tu jee .

hati ni dah lega sikit bila duit dah masuk . boleh lah bayar duit buku . buku2 suma tira beli dari senior . so , dapat lah kautim sikit tangguh bayar . wan dengan mak kat rumah pun dah bagi tahu . takde la risau sangat diorang kat rumah pasal tira . 

adik tira plak , dengar dah masuk duit . terus dia wechat . "wehh , dah kaya kaa ? belanja lahh" . amboii , kemain . ni adik laki tu lah punya kerjaa . hehe . dont worry la . tira share jugak dengan diorang . rezeki tira wat masa sekarang , rezeki untuk diorang jugak .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUV ke4 - Ford MCA Launch (SEPT)

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillahhh . sekali lagi rezeki datang . terima kasih nuffnang sayang . kali ni bagi BE yang ke 4 pada tira . BE kali ni dari Ford MCA Launch (SEPT)

actually semalam masa nak tengok pageview berapa , tengok2 ade CPUV baru . seronok gilaaaaaaaaa . hehe . korang pon mesti ade kan . tahniah lah kat korang okeee . muchlove to nuffnang . hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kena kerja lebih sikit ni .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



semalam dan kelmarin kurang update . pageview pon menurun . risau risauuuu . kena cover balik ni . tak boleh jadik . hehe . sepatutnya cuti lah mase sesuai nak update and blogwalking lebih sikit . tapi , bila malas dah datangg , hampehh !

hari ni dah start kelas balik . macam biase pergi kelas , balik , tido , buat assignment . life student lah kate kan . ehh , korang tak datang jenguk tira ehh ? sampai hati .. *muka sedey* . 

disebabkan malas , lepas ni kena kerja lebih sikit . pendapatan tu ade la sikit . dari takde langsung ? haaa !

emm , nak kerja lebih . schedule je la cara terbaik . mana de masa nak mengadap jeee online . korang mesti ade blogger droid kan . hati ni belum terpikat lagi kat benda alah tu . hehe . tunggu lah dulu .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH