Nur Atirah

Monday, 23 September 2013

Kena kerja lebih sikit ni .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



semalam dan kelmarin kurang update . pageview pon menurun . risau risauuuu . kena cover balik ni . tak boleh jadik . hehe . sepatutnya cuti lah mase sesuai nak update and blogwalking lebih sikit . tapi , bila malas dah datangg , hampehh !

hari ni dah start kelas balik . macam biase pergi kelas , balik , tido , buat assignment . life student lah kate kan . ehh , korang tak datang jenguk tira ehh ? sampai hati .. *muka sedey* . 

disebabkan malas , lepas ni kena kerja lebih sikit . pendapatan tu ade la sikit . dari takde langsung ? haaa !

emm , nak kerja lebih . schedule je la cara terbaik . mana de masa nak mengadap jeee online . korang mesti ade blogger droid kan . hati ni belum terpikat lagi kat benda alah tu . hehe . tunggu lah dulu .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Nadia Johari said...

nad pun kurang update..kene usha gak macam athirah..hehe

shameel Iskandar said...

Bagi saya Update n blogwalking perlu dilakukan dlm keadaan penuh ceria. Sbb kita nak baca setiap entry menarik yg kat mana2 blog yg kita singgah.

memmetlenggeng said...

kalau hari minggu selalu pageview turun kan. sebab busy, tak bukak komputer

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH