Nur Atirah

Monday, 9 September 2013

Muka Budak Duduk Depan Tiap Tiap Sem .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillahh . hari ni selesai class pukol 5 tadi . btw , class untuk hari ni oke jugak lahh . seronok kan dapat jumpa kawan2 . hampir 2bulan kot cuti . hehe . and kali ni , nak story mory using the pictures je . muka budak yang memang duduk depan tiap sem ! sekarang dah Part5 !


feeling nak candid . hehe

oke, budak belakang saje nak selit jugakkk

ni budak dudukk depan 

teha dan intan

intan budget buzy . hahaha

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Terima Kasih Kepada Blogger Nasuha .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


baru baru ni tira ade join segmen aku dan doodle . so , disebabkan tira ni tak pandau nak lukis2 , design doodle ni suma , tira memang suka nak join segmen2 camtu . alang2 dapat doodle free . hehe . tangan takda ong orang kata . hehe
so , semua peserta yang join segmen tu , dapat doodle yang dilukis oleh adik Nasuha ni . tira suka hijau , so , mintak design warna hijau . hehe . meh tengok sini .
tadaaaa !! ni lah hasilnyaa . cute ! tambah2 plak memang tira tengah blaja main gitar . hehe . ehh , jom follow adik nasuha ni . terjahh >> NASUHA

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway iCEPS9 !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPC ke 7 dan 8

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


yeahhh , rezeki masuk lagi . tadi bila check nuffnang , CPC ke 7 dan 8 masuk . alhamdulillahh . CPC ke 7 dari Dove Samson D dan CPC ke 8 dari RHB Debit Mass Usage . terima kasih kepada mereka2 yang sudi singgah ke blog tira . hehe .
terima kasih jugak kat nuffnang . tak sangka hari ni boleh masuk CPC dan CPUV sekali . alhamdulillahh . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUV kedua - Foton MY Roadshow Campaign

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Alhamdulillahh . hari ni dapat CPUV yang kedua dari en.Nuffnang . terima kasih Nuffnang . kali ni CPUV dari Foton MY Roadshow Campaign . 
tira perasan malam tadi sebelum nak tido dalam pukol 1 lebih . tu pon tengok dari handphone . nak print screen tak boleh pelak guna laptop ni . still lagi on going .

4hb hari tu baru masuk CPUV yang pertama , still lagi on going . rezeki tira . alhamdulillah . hati gumbiraaa . semangat sikit nak g kelassss . yahooo . i love Nuffnang .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Makin Semput dah diaa .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


tiap2 hari kalau takda dia , susah ! tapi tiap2 hari makin semput dibuatnyaa . tira paksa jugak dia buat kerja . hehe . kesian . mana boleh rehat .. kerja tetap kerja . hehe . 


selagi boleh guna , blogging tetap blogging . tak kira ! be nice pliss

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Follow Me by Salamah Ishak

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


klik banner


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Follow Me By Sha & FD

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Farewell Giveaway By Simplesyara

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



kilik banner oke syg

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 years past , 2 years more to go

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

jum sorak ramai2 . yeahhhhhh . first class jam 11 kejap ag . alhamdulillah , tahun ketiga dah . semester ke 5 . fuyoo , rase macam jadi senior . haha . sekelip mata je dah 2 tahun abis . masa tu cepat berjalan .

azam baru ? terus berusaha . terus berjaya . tingkatkan prestasi , kurangkan main2 . hehe . doakan tira berjaya . bismillahirahmanirahim .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kelas dah start !! jemm pala .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


esokkk ? ehh , pagi karang lahhh . ni dah isnin dah ponnn . kelas start pukol 11 sampai pukol 3 . pagi2 kelas arab . eksaited nak blaja arab . nasib result sem lepas oke . boleh la talk2 dengan orang arab . kihkih . "masahalhoirrrrrr ya sodiqati?" , haaa , jawab2 . hehe
alaaa , komfem briefing je tuu . tak sampai setngah jam "oke , next class kita jumpa" . tak gitu ? 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH