Nur Atirah

Saturday, 8 February 2014

Rm 20 ini ....

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




Berbaloi rm20 ni . Orang lain punya kerja , orang lain dapat hasil . Ekeke . Ini adik tira bagi . Si hensem tu . Buat buat kesian sebab nak bayar bil p1 , duet takdo wehhh .

macam dia boleh la . sambil tunggu tawaran boleh pegi kebun . tira duduk rumah jeee . mana nak dapat hasil . hasil menggemokkan badan adelahhh . 



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Coklat kasih sayang

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Seronok kan kalau dapat coklat . Hehe . Selalu kalau time final , tira memang sediakan coklat banyak banyak . Tambah tenaga la kirenya kalau dah penat tu . Ngap coklat tu sedap sedap . Ekeke .


Dan yang ini ! Yang ni special sikit . hehe . Ni sayang yang bagi . Sebab tu nama nya Coklat kasih sayang . Have fun !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Assalamualaikum .
Apa Khabar !
1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway 
untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah :

Power Bank x1
T-shirt x1
Novel x2
Long Necklace x1
Shawl x1
Bracelet x4
Ellips Hair Vitamin x2
Fridge Megnet x1
Top-up RM5 x10
Top-up RM10 x3

Lima peserta pertama dan terakhir dapat hadiah misteri!



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUV23

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Tengok tengok . Bukak mata besar besar . Fuhh . Sekian lama tak update pasal CPUV nuffnang ni . Seperti yang tira bagi tau kat entry yang lepas , CPuv last yang menyengat kat blog tira ni pada 10 jan lepas . Hahaha . Dah lama gila kan . 

Tu lah Cpuv yang ke23 . Lekat memang lekat , tapi tengok lah earning nyaa . Ni semua disebabkan tira tak update entry LANGSUNG . Hamek kau capital letter . :)

masa tu busy dengan final kot . sejak bulan 11 lagi kot memang tak bukak . update pun gitu gitu jee . So tak dapat nak tarik views . Sedih kan . hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



JOIN

come come join segmen dari abak . tira join pn melalui kak mia . tengok tengok ade segmen best ni kan . aishh . rugi tak join woo . tambah kenal kenalannnn ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH