Nur Atirah

Saturday, 2 February 2013

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


click for join :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


click banner for join :)
tarikh tutup : 2359 , 28 February 2013

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Blogger i2 Sahabat ku

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


nak join klik SINI

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

blog berwajah baru !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


haa , setelah lama biarkan blog ni tertangguh je tak edit2 , hari ni kenapa tah tetibe je rajin nak capai lappy ni . pastu sambung edit balik . haha , kalau tak sebelum ni malas sangat nak bukak lappy asus ni . sebab asyik masalah je . ta paham tira . agak nye kena reformatted balik kot . 
tetap berwarna hijau . tak boleh la tukar warna lain , kenapa tah . da try dah , tapi tak suka lah , tetap gak nak warna hijau . hehe . hijau kali ni macam lain sikit . selalu tira letak warna hijau soft2 sikit . kali ni bagi terang sikit . macam maksud mendalam la kononnya . HAHA . hmm .
so , ni lah hasil nya . actually blom siap 100% . tira baru edit yang basic2 je . kalau tak sesuai pon , nanti tira tuka balik . tira nak amik balik mood blogging macam dulu . rajin BW , rajin cOmment entry sahabat2 . hmm , nak jugak nak jugak . hehe .
ada story menarik nak kongsi . tapi tunggu lah , masa sesuai nanti . haha , macam nak announce tarikh kawin plak . haha , tak tak , bukan pasal tu . okeyh . jumpa lagi . babai =="

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH