Nur Atirah

Saturday, 18 February 2012

Nak Balas Budi

Assalamualaikum ...
Selamat pagi . hoolaaa ^.^



nak balas budi ? ape maksud tajuk entry tira niyhh ?? heee , sabar-sabar . tira terangkan .. okeh , macam nih , hari tu tira ade join segmen review blog kami . hee , saje suke suki . :) . then alhamdulillah tira dapat tempat ketiga . wow ! hee , so , sekarang ni segmen untuk review blog-blog pemenang sedang dijalankan .

hari ni , turn blog tira di'review'kan . hee , ade ke ayat macam tu dalam bahasa melayu ? korang boleh tengok kat blog Cik Herba Tihara ni . haa , blog tira terpampang kat Blog Herba Tihara tuhhh . heee :) . so , sebagai balas budi , tira pon akan promote jugak blog Cik Yang Baik Hati ni . hee .

korang yang mane dah singgah blog tira tu , jom lah singgah kat Blog Herba Tihara ni . jangan lupe follow okeyh . then , kalau korang perasan , warna blog dia sama macam warna blog tira ni . GREEN COLOUR ! hee , tira suke hijau :)

okeyh , lastly terima kasih kepada Cik Herba Tihara ye . walaupun entry ini tak seberapa tapi budi anda saya pandang dengan tinggi sekali , yelah , orang kate ape .

Pisang emas dibawa belayar
masak sebiji di atas peti
hutang emas boleh dibayar
hutang budi dibawa mati

cewahh , siap berpantun lagi . heheeee .. okey lah , tata :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN : BLOG SAYA SOKONG EARTH HOUR_SELAMATKAN BUMI KITA

Assalamualaikum ..
hooolaaa ^.^


haa , jom join segmen ni oke . penting niyh ! tira ingat lagi tahun lepas tira kat matrik , tira pon tutup lampu gak satu bilik . hee , walaupun satu jam , tapi berbaloi woo . hee :) korang nak join tak ? sampai malam ni je taw masenya .. nak ? tak nak ? entah lah ? ehh , takde , takde . click sini cepat >> SINI . hee 

syiutt :: jangan lupa tarikh 31 march 2012..."off"kan alatan letrik anda selama 1 jam sebagai tanda sokongan

SAYANG BUMI ANDA

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN

Assalamualaikum ...
hoolaaa ^.^


hai korangg , ada senyum nampak ?? hee , macam lah tira boleh tengok senyuman korang yang manis tu kan , heee :) okyeh2 , ni ade satu contest ni . dari Budak Boboi Boy . hee , name pon sedap kan ? keren name kaw BOBOY ! hee :)

oke , korang nak join . ehh ,mestilah nak kan .. okeh , tekan kat sini ea . da tekan ? bagus-bagus . lepas tu , taiplah ayat yang melambangkan motto hidup korang atau pon taglin ke . ape2 je lah ea .
tira punye motto ialahh >>

" kehidupan dipenuhi dengan seribu macam kemanisan , tetapi untuk mencapainya memerlukan seribu pengorbanan "

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Segmen:- Jom Review Blog Kami by Tiera

Assalamualaikum ...
hoolaaa . ^.^


selamat pagi kakak-kakak , adik-adik , abang-abang sume .. hee :) terlebih ceria pulak , hek , hek . nak join satu segmen niyhh .. jom la sertai sekali . nak kawan ramai tak ? jom cepat - cepat join . nanti biar ramai kenalan .. hee .

okehh , minat ?? click SINI . tarikh tutup 3 MAC 2012 . sebelum 12 tengah hari oke :) . tira nak tag adik tira , cikmi . korang singgah la ke blog dia oke . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH