Nur Atirah

Saturday, 3 March 2012

hari-hari ku

Assalamualaikum .
~ hello everybody ~


selamat malam . hee , tibe2 terus ucap selamat malam jer . tapi betol lah , malam dah ni kan . ye dok ? isshh , tira penat hari ni . tapi takpe , berbaloi jugak . syiiokk uhh . macam2 tira buat hari nih . pagi2 dah pergi sekolah iman dan nana . macam yang tira cakap semalam .


sampai2 je tengok adik2 semua dah start senaman . lepas tu , diorang merentas desa . geli hati jugak tengok diorang lari . semangat betol ! tira menyebok kan diri jage check point . -padahal bukan buat ape pon , menyebok je lebih- muehehe .


petang , mak bawak tira ngan zura pergi muar . jalan2 . sambut befday iman same2 . kek gambar ultraman tuhhh . huhu . haa , ade lagi satu perkara yang tira geli hati dengan iman . tau ape ? biler tira nak keychain arsenal , tibe2 die amik dari tira , pastu cakap " iman nak gambar annesen ! " tira pon mengalah je lah . pilih yang lain . -tira peminat arsenal , kamu ?- hehe .


then kami pergi jambatan gantung pulak . jambatan gantung mane ? hehe , alah , tira pon bukan tau sangat . dekat dengan tengkolok sungai rambai uh . orang melaka mesti tau . hehe . ade jugak bot yang bawak penumpang round2 kat sungai tu . kalau kat melaka ade Malake River Cruise , kat sini ade Sungai Rambai River Cruise tuhh . haha . malam , dok rumah lah . tu yang ade mase mengupdate nih . haha . oke , jom tengok gambar pulak .


jage check point
nampak tu gambar ultraman ?

gementar jugak lalau atas ni . haha
tira dan zura

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Aku Ada Blog

Assalamualaikum .
hai ~




korang ade blog ? eh tentulah ade kan . kalau tak , camne pulak boleh mengupdate2 ni  . ye dok ? hehe . tira pon ade ! hik . hik . macam pepatah tu cakap ape . sudah terang lagi bersuluh . cewah . ntah btol ntah tidak ayat tuh . ^.^


so , kat dalam blog nama samaran pon tira jugak lah . susah jugak lah kalau tira reka name panjang2 , orang lain pon susah nak sebot . kan2 ? hehe . name blog tira pulak cincin permata . kenape cincin permata ? entah lah . ni name dari fesbuk sebenarnye . ade lah kesah yang tersirat disitu . muehehehe .


link blog tira http://itsmetira.blogspot.com -follow , jangan tak follow- :) . now usia blog tira belom pon sampai satu tahun . tira start berblogging 27/5/2011 . jom lah jadi kawan tira . hehe . -sudikan diri ye- oke . tata~


p/s : hai kamu dan kamu
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

"Aku Dan Lappy"

Assalamualaikum .




tira dan lappy ! hehe . tak dapat pisah . kalau takde lappy camne nak online kan , ye dok ? walaupon hp pon dapat online , tapi lappy tetap best ! hehe .


nickname : tira
colour : hijau
lappy tira : asus


kat sini tira tag anda dan anda !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

Assalamulaikum .




kalaulah tira ade duit , teringin jugak nak gune ultrabook ni kan . now , ben ashaari tanya tira , kalau tira dapat ultrabook tu camne ? huh ? ben nak bagi tira ultrabook dia tu ke ? hehee . -perasan pulak- tapi la kan , kalau tira dapat , syiokkk tuhh . lappy tira sekarang boleh bagi adik tira .


adik tira tak payah susah2 nak beli lain . ye dok ? hik . hik . ringan , nipis , kualiti jangan tanye . baikk punyeee !! tapi , ultrabook tu takde CdDRIVE , bagi tira kalau rase nak complete kan PC tuh , boleh je letak kan . kalau tak mau , tak tau plak tira kan . heee .


p/s : ohh ultrabook !
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : I Follow you, I will get a Gift

Assalamualaikum .




bosan nyh .. blogwalking ,jumpe pulak segmen ni . jom join nak ? hee .. smile !! :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH