Nur Atirah

Monday, 31 October 2011

hei koranggg ,, haha .. tadi aku terjumpe lak satu artikel ni .. best lak bler bace kan . (ala2 jiwang la konon)
nak bace tak ? jap2 ye . lihat entry di bawah >>

haaa , amacam ? suke tak ayat tu ? bagi aku , oke laaaa .. bab cam terkene tempias plak an . 
so , da bace , aku pon download la kan and post trus kat facebook (muka buku tu) hehe .
tup2 , membe aku sorang ni trus comment je . haha . sbb dia tau ape mksut tersirat dalm kate2 tuh .
nak tau ape yang ktowang bebelkan ? jap2 ye .. >>


haha . mungkin tak berape nak clear laaa , tapi still bley bace kan .. keh keh keh ..
da lahhh , tak perlu lah aku nak terangkan satu persatu . malas lah ..
kepada arhuz nitaf : rahsia jgn di pecahkan . haha :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wednesday, 26 October 2011

i wish you love me


ape ? saya dah jatuh hati ke?? 
haha , tak de lah . sebenarnye saje nak kgsi lagu yg best ni .
TAPI ...
ade udang di sebalik batu taw . (Pham2 je lah)
emm , cmne nak luahkan perasaan kat seseorang yg kite suke ea ?
kalu lelaki , senang je , sbab mmg lumrah nye .
tapi ,, kalu seorang wanita nk wat cmtu , arghhhhhhh , susah!
 "gedik je die tu". (msti rmai yg akan kate bgitu)

da cube da nak jauhkan perasaan tuh , tapi , tak bisa ..
(haha , poyo)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tuesday, 25 October 2011

tak tau lahhh

hyeeee ,,,
emm , terase plak nak update blog ni ..
nak tnye ni,,, ape perasaan kamu skrg ??
tira rase mcm sdyh laaa ..
rase mcm nk maluahkan .
tapi msalah nye , tak tau dgn sape ..
hatu ni cm da tak than da..
nak jerit ley tak ???
ummm ... :(
SEBAB SEDIH ????????
suka dia . tapi .......................................
ntah laaa .
tadi kawan ade crite psal die tu , then trus rase lemah sgt ..
jeles ke?, bukan kot ...
mara ke?? lagi la tak ..
rase mcm "perah santan" sendiri plak ...
korang pham tak ??? (buat2 pham je la ea)


hei ,, aku suke kat kau lahhhh~!!!!!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Friday, 21 October 2011

karisma 2011

* bola tampar*

salam dan selamat malam ..
masukary ni da 6 ary da aq kat UiTM SEGAMAT ni .
haha , kire men bola tampar la ni kan .
*sbenarnye ta de lah hebat mane*
haha ..

men pun untuk UiTM MELAKA gak .
fisrt game (19/10) lawan n9 , menang .
(20/10) ngn perak lak , menang ag .
so , kire da jadi johan kumpulan la ni .
*punye la excited team mlake ni*

ktorang pun dapat la g suku akhir .
*dalam hati sronok gler*
emmm , ary ni kire sdyh la kan .. (21/10)
undi2 dapat lawan ngn sabah .
men pon best of 5 .
tup , tup , pehhh , bley kalah plak .
3-2
pemain yg da expert gler mst la frust an ?
ade yg nanges gak aw .

kesian an . 
aq pun bawu first time g karisma ni .
dowg kate "sejarah berulang 2 kali "
mane tak nye , taun lepas pn kalah kat sabah gak.
tu yg sdyh uee .

tapi, yg seronok nye , taun dpan karisma kat sabah lak.
penaja kate sape yg dapat g suku comfirm dpat g sabah .
so , taun dapn nak balas blik la kire nye ni kan .
haha *mcm ye boleh plak*
haha

tapi kalu niat da ade , ta slah kan ..
umm ,k lah, skian saje di sini .
selamat malam.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tuesday, 18 October 2011

its about heart .


haaa , i try to distance away from you .
i know i cant hav u bcoz u hve smeone else .
but i cant stop to continue watching u bcoz u r always in front of my eyes .

haha ,, jiwang tak ?
aahh , apedehal .. gua tak kire beb .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saturday, 15 October 2011


ade tak lagu yg menggambarkan hati perempuan ?
aaa suke die .. tapi die tak tau .. haha
kesian nye ..

speechless ..
:(

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tuesday, 11 October 2011

RAHSIA HATI SEORANG PEREMPUAN


✿●•٠· ♥ Rahasia Hati Seorang Perempuan✿●•٠· ♥

(¯`v´¯)
`•.¸.•(¯`v´¯) ♥☆
........`•.¸.•``(´'`v´'`)
. ...♥☀...♥`•.¸.•´♥☀♥*☆ ƸӜƷ.¸¸¸.•• ƸӜƷ♥*☆
- SENSITIF : bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian ... (✿◠‿◠)

- CEREWET : bukan bermaksud FUSSY tak menentu , kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali aja .... (✿◠‿◠)
...
- HALUS : ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercabik dan koyak .. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pelajaran., Bukan DENDAM ... (✿◠‿◠)

- IKHLAS : ikhlas seorang wanita tak perlu diragui ..... (✿◠‿◠)

- KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi , termasuk
ibu bapa , anak-anak , dan suami ... WANITA amat tabah .... (✿◠‿◠)

- PRIHATIN : sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam ... (✿◠‿◠)

- MANJA : walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari., naluri seorang WANITA tetap seorang WANITA ., suka bermanja hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesama kaum .... (✿◠‿◠)

- EGO : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bertemu dengan yang dicintainya .... (✿◠‿◠)

- CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus... bukan di khianati.. (✿◠‿◠)

- SEKS : seks bukanlah segala-galanya buat WANITA krn WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal ., NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja ., LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu ..., fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkan wanita ..... (✿◠‿◠)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

M1 AC220 1C

kenangan bersama AC220 1C








Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Friday, 7 October 2011

hahahaha

"hahahaha" ye ke tajuk yg sesuai untuk aku taip ni ? ahh lantak lah ..
aq da bsiap ni nk p klas .. tp trgin plak nk update skejap ..
tu pn ade sbb lah . (kalu takde sbb , tak trigat pn kat blog ni , haha )
tak de lah , cmni , smlam aq dok belek fb , then "die" , (korg tau sape die ? , haaa , ade lah , hehe , nyampah an? )
da fren ngn aku . haha , klaka bg aq . (bg korg ta tau la kan .) 
hmm , then , aq trjmpe lak blog nye . bace la isi kandungan nye tu . 
best gak . tapi biler aq nk join site die je , tak bley plak . (msalh lappy aq ni sbnarnye la )
hey , kalu ikotkan hati , aq nak je soh budak tu ltak button "follow" .
haishh , nti nmpak sgt lak ***** kan . 
tapi kan , die t same cm boy aq plak .
aq pon plik nape lak aq minat org yg mst same perangai .
(aq je la yg pham kot)
ahhh whatever lah .
hmmm .. da lmbat ni .. bia je lah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saturday, 1 October 2011

aku sedihhh


beginilah perasaan tira hari ni .. sgt sdyh yg tak teramat ..
kalu korang nak tau , tira de mhon jpa dalam negeri ari tu ..
so , bler da siap isi borang sume , semakannye bley dibuat pada 30/9/2011.
tira punye la excited , dlm hati ingat bley dapat ..  skali bler check ,
"tidak berjaya" ~!!!!
(amik kau)
haha , sdyh nye smpai nk nges eah .. (padahal mmg da nanges pon)
tira sdyh bukan pe , result tira bukan nye truk sgt pun .. 
kalu tira ckap pun, msti plik nape tak ley dpat nye ,, ummm.
tak pe lahhh , bukan rezeki tira kot ..
kene byak berjimat la cmni nmpak nye ..


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH