Nur Atirah

Sunday, 24 November 2013

Nuffnang - CPUV ke 14 - Talent Corp SFCF

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

sedihnye la hai . ini BE tira yang ke 14 . okeyy , dari Talent Corp . terima kasih la sudi berkempen kat blog tira ye . ape yang sedih tu ? sedih sebab sikit earning yang tira dpaat kumpul . hikhik . ni semua gara gara tak bukak blog . 

ye la , lagi pun ni be untuk bulan lepas . bulan Octoberr . tira bukak account nuffnang , bersepah BE . haha . tu yang nak update satu2 nihh . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1K Giveaway By Cik Arnab

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



enter sini

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

windows 8 best ke ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


actually windows 8 ni dah lama dah kan keluar ? hehe . cuma ade orang je yang tak biasa nak pakai . kate serabut lah , apelahh . macam macam . mase tira mula tengok dulu pun , ishh , macam memeningkan je . so , set dalam otak , windows 8 tak best ! haha

baru2 ni , tira format balik laptop tira ni . ni kali pertama pergi anta servis kat orang luar . alaa , student2 kat uitm ni jugak . sebelum ni tira format laptop kat PC world je . sebab free ! semua orang suka benda free , ye dokk ? hehe .

bayaran dia rm25 . bagi tira okey lah tu . dia siap boleh tanya nak guna windows 7 atau windows 8 ? wahh , ade optional . bagus !! tira yang dah dok set otak kate windows 8 tak best tu , tetibe cakap nak windows 8 lahh ! 


then , sekarang bila dapat laptop semula , alaaa , best woo guna windows 8 . ringan . makin cantik plak laptop yang dah lama ni . kihkih . korang camne ? guan windows ape ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jom join Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com sejumlah RM255 Topup untuk dimenangi! Klik banner atau klik SINI untuk join !

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com dianjurkan oleh Mojat dan disponsor oleh Adam Faiz,Fatin Farhanah,Munirah Rahman,Aina roseberry,Ana Ahmad,Cik Amal,Kasih Lestari Abadi,Anis AMira,Izyanyancinnamon,Maisarah,Hawa Syazana dan coretanku inpirasiku !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH