Nur Atirah

Friday, 18 May 2012

Perkhemahan Bomba.

Assalamualaikum .


yeahh , pagi tadi sempat pergi kelas . then petang ni tira akan ke gunung datuk , rembau . buat ape tira di sane ? hee , tira ade perkhemahan bomba bagi semester due ni . korang pernah pergi gunung datuk ni ? seronok tak ? ape je ade kat sane eak ? tira excited uhh nak pergi sane . kawan blogger ade gak pergi . teha dan awal .


tira tak penah pergi pon kat sane . selalu kalau blik rumah , naik bas , ape yang nampak , just signboard die je . hemm , so , tira takkan online lah due tiga hari ni . hemm . jom tengok sini . >here< . ehh , ape kene mengena ehh ? alaa , just nak suruh korang join je . menarik taw hadiahnye . hehe . oke lahh . berkemas !!




tak sabau nooo.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH