Nur Atirah

Wednesday, 29 February 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

Assalamualaikum




segmen ni dari BEN ASHAARI . tira berminat nak join 'kontrak' ni . hehe . dan soalan yang paling utama adalah kenape korang patut pilih blog saya ?


bagi tira , tira memerlukan sokongan daripada korang untuk membuka 'tapak' dalam dunia blog ni . lagipon , tira masih baru lagi berblogging ni . mungkin dengan sokongan dari korang , tira akan lebih cepat mengenali dan memahami erti sebenar dalam pembikinan blog ni .


then , bagi tira , tira baru saje sedar sejak berblogging ni , macam-macam bende positif yang tira dapat dan tira terima . macam2 . dan mungkin lebih ramai kenalan yang tira kenal . so , kepada anda , anda , dan anda , jom tukar2 link ! 


harap dengan cara ini , akan dapat membantu golongan2 blogger yang baru nak naik ni dapat ramai kenalan . bukan ape , bagi tira , kalau setakat menaip dan publish tapi tiada yang membacenye , macam buang mase je kan . hehe . sekian ~

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

kenape ade jerawat ?

Assalamualaikum
: Hello korang :




haa korang mesti ade mengalami masalah jerawat ni kan . kenape ade jerawat ? mungkin masalah ni selalu berlaku kepade kita semua . ye dok ? hehe . now , tira nak kongsi sikit kenape jerawat ni senang je nak muncul .

1. stress
2. keturunan dari orang tua
3. kelenjar minyak yang hiperaktif
4. bakteria di pori-pori kulit
5. iritase kulit atau mugkin sebab anda garu


haa , ade tak kamu rase mcam tuh ? hehe . kalau macam tu , cepat - cepat cari cara untuk atasi nye ok . peace !



p/s : sekadar berkongsi
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

nice to meet you

Assalamualaikum
peace !!




tira gembira . sebab ? kerana diberi peluang untuk bertemu dengan date yang jarang2 kite hadapi . 29 February . haa , tarikh ni hanye skali dalam mase 4 tahun . so , i would like to say NICE TO MEET YOU !


welcome today ! mungkin ade yang kat luar sane sedang gembira kan ? hee , kenape ? yelah , maybe hari ni adelah ulang tahun kelahiran nye . mestilah suke kan :) . soo , kalau lah ade yang menyambut ulang tahun dia tu , tira ucapkan 'happy birthday' . nak hadiah tak ? hee , just gambar ni je yang tira dapat bagi . hehe .




wahh , sedap tuh ! hehe , alaa tira google je . peace ! alaa tira saje nak merapu hari ni . sekurang2 nye ade entry tira tok hari ni kan ? haha agak jakun . tapi , hade tira kesah ? hik . hik .


okeyh , last pesanan dari tira , just be yourself . read this !






p/s : da bace jgn lupe follow ea . 
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH