Nur Atirah

Wednesday, 29 February 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

Assalamualaikum




segmen ni dari BEN ASHAARI . tira berminat nak join 'kontrak' ni . hehe . dan soalan yang paling utama adalah kenape korang patut pilih blog saya ?


bagi tira , tira memerlukan sokongan daripada korang untuk membuka 'tapak' dalam dunia blog ni . lagipon , tira masih baru lagi berblogging ni . mungkin dengan sokongan dari korang , tira akan lebih cepat mengenali dan memahami erti sebenar dalam pembikinan blog ni .


then , bagi tira , tira baru saje sedar sejak berblogging ni , macam-macam bende positif yang tira dapat dan tira terima . macam2 . dan mungkin lebih ramai kenalan yang tira kenal . so , kepada anda , anda , dan anda , jom tukar2 link ! 


harap dengan cara ini , akan dapat membantu golongan2 blogger yang baru nak naik ni dapat ramai kenalan . bukan ape , bagi tira , kalau setakat menaip dan publish tapi tiada yang membacenye , macam buang mase je kan . hehe . sekian ~

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

33 comments:

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA . HAHA . nah link : http://swardah.blogspot.com

AiSyA LiEzA said...

saya sudi.. thanks ye.. dh masukkan dlm bloglist.. follow sini juga.. thanks..

EYFAalias said...

Dengan berbesar hatinya saya terima tawaran awak :)

jemput baca entry terbaru ^^

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/03/lmfao-live-in-malaysia.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)cik lynn follow sni skli...selamat bkenalan...=)

suziesanji said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

jal said...

ya saya beminat untuk bertukar link..
n dah listkan pon

http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

NasZ said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Mr. E'raz Fadli said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Pka Rahim said...

anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih :)

Hafizin Jamil said...

anda berminat utk tukar link dengan saya??

Muhamad Azam said...

Ya saya setuju.

link blog awak dah ada dalam bloglist saya

Mieya Atiera said...

ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/

CikAnyss' :O said...

hello ;) ya ,saya berminat dgn tawaran anda ! anyeo ^_^ dah masukkan lam bloglist bgtaw k ;)

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Haruno Hana 하나 said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Dengan Saya?


http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

#ciksuzlin said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA!

Kita follow sini~~!
Salam Perkenalan \(^______^)/

http://suzlinazreena.blogspot.com

Srikandi Bonda said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA .

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Jaja Sutera said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

nanieybarnieylurviey said...

minat minat minat
da letak da
jgn lupe put mine too
http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com
slm kenal

Cik Nur said...

ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Nurul Aisyah said...

ye saya stuju dgn permintaan awak..

link awk sy dah masukkan dlm bloglist..

jgn lupa letak link saya :) terima kasih..

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

shar90 said...

nk tukar link ngan sye tak? muahahaa

http://shar90bez.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Zamani said...

"YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA"
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

(: gebangkembang :) said...

ya, saya berminat :D dah letak dalam bloglist , tengok kat april 2012 :D

Hafizin Jamil said...

deal..kita tukar link..hehe

Inas Syuhaidah said...

saya berminat , dah masokkan :)

9n0L4 said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA. ;)

Thanks eh. Datang respon & follow sini juge. lucky no 208. tukar link jom! ;)

Mrs L0lla said...

Anda sudi nak tukar link dengan saya:

http://l0llalici0us.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

mama maman aka yana said...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

apisv2 said...

Salam,jom tukar bloglist nak?
jgn lupa follo skali ;p...
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Abhamz said...

assalam, sori lambat respon, dah letak link anda kat www.abhamz.com

tq

Miszyuyu said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

hihi awk dh ada dlm link sy :")

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH