Nur Atirah

Friday, 8 March 2013

pasword ke tandas .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hihi , now tira nak story tentang pengalaman first class sepanjang minggu ni . biase lahh , first class memang tak blaja pon . TAPI , korang jangan salah anggap . first class ni la yang penting .

biasenye first class ni la lecturer akan terangkan serba sikit tentang subjek yang kita amik tu . and juga bg tau buku ape yang diperlukan . hmm .

sem ni tira ade third language . so , tira pilih untuk amik subjek Arab . code subjek BAB401 . first class je tira dah rasa sangat seronok . entah kenapa . hihi . biasalah first class ade sesi taaruf . in arabic taw ! seronok !

dan benda baru tira belajar first class , pergi tandas pon kena ade pasword taw ! kihkih .


Law samahti Ya ustazah.
Ana adzhab ila dawratil miyah

^,^

bahasa syurga memang indah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger
sini

Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Bloggerdari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.
Apa yang perlu dilakukan?
  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawalyang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  1. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  2. Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Perjalanan seterusnya.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hye korangg , seminggu kot tira tak update . sedeyh actually . tak jenguk blog ni . al maklum . tira balik melaka tak bawak lappy . saja tinggal bagi adik guna . tira boleh on pkai hp je . hmm . dah seminggu dah class tira start . so , my journey will continue as usual .

hmm , korang ape kabar , sihat ? tira oke je . sem ni housemate suma awesome ! hehe , happy jep . bagi sem ni , kelas malam dah tade . tira plak tade class hari jumaat . memang heaven la kan .

oke , nti malam tira update oke . nak rehat . baru sampai rumah .

tata~ 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

My First Giveaway By Dhia-Manja

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH