Nur Atirah

Friday, 8 March 2013

pasword ke tandas .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hihi , now tira nak story tentang pengalaman first class sepanjang minggu ni . biase lahh , first class memang tak blaja pon . TAPI , korang jangan salah anggap . first class ni la yang penting .

biasenye first class ni la lecturer akan terangkan serba sikit tentang subjek yang kita amik tu . and juga bg tau buku ape yang diperlukan . hmm .

sem ni tira ade third language . so , tira pilih untuk amik subjek Arab . code subjek BAB401 . first class je tira dah rasa sangat seronok . entah kenapa . hihi . biasalah first class ade sesi taaruf . in arabic taw ! seronok !

dan benda baru tira belajar first class , pergi tandas pon kena ade pasword taw ! kihkih .


Law samahti Ya ustazah.
Ana adzhab ila dawratil miyah

^,^

bahasa syurga memang indah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Nao Mei said...

Bgus2 dear :) study rajin-rajin k sayang

SyazwanaMohamad said...

bahasa syurga memang indahh...~~

nini said...

kalau ustaz marah p tandas cakaplah, senang sikit nak ingat password kalu selalu p tandas...hehe

Rahmad Mat said...

bahasa yang indah..

Isabel Diaz said...

Wow, belaja bahasa Arab.. Susah x?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH