Nur Atirah

Thursday, 28 June 2012

getaran finaL

Assalamualaikum .


celik pejam , celik pejam , da nak habis pon semester due ni . now , musim final pon dah datang , dah tiba , dah say hye2 , dah menjelma . and ape yang dah blajar mase semester ni tira kene muntahkan balik atas kertas exam . huh , ade rase getarannye tuh . dup dap ! dup dap ! dup dap !


tira start paper esok . dimulakan dengan paper TAXATION . seronok sebenarnye belajar tax . dapat gak ilmu camne nak bape banyak tax yang seseorang tu kene bayar . hehe . alhamdullillah . setakat ni tira rase tira dah abis study . latihan pon da buat . and tira rase kene revise lagi , do some more exercise .


tira nak buat yang terbaik lagi sem ni . lebih baik dari semester lepas . tu azam tira . bukan bermaksud tira sem lepas tu teruk , tak tak memuaskan bagi tira . dan insyaallah , tira akan cuba lagi semster ni . tira kan dah janji . hehe .


so , kepada kawan2 tira yang lain , good luck ye . tira dari sini doakan yang terbaik untuk korang . jangan leka , jangan careless , dangan give up , fokus , tira yakin kalian semua boleh buat . terutama pelajar M1AC2201C .  all the best :))





Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH