Nur Atirah

Tuesday, 12 February 2013

Counting Days.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


yup , yup , sejujurnya getaran itu sudah dirasai . berdebarkah tira ? ==' .. wep , ini masa depan ku . wahaha . lagi beberapa hari je lagi result akan keluar . sudah pasti dan semestinya all my fellow friends dah berdebar2 kan . mustahil tade . even sikit pon ? wahh , macam success je bg mereka yg heartless tuhh . hhihi .

then , sapa yang sama macam tira ? especially for student degree UiTM la yang menghitung detik 15/2 ni . setelah dah pulun habis masa final hari tu , sekarang ni tinggal tawakal je . ape2 pon , result yang bakal keluar tu , akan setanding dengan usaha yang kite telah usahakan . kalau tade usaha , mana ade kejayaan . ye dokk ?

so , last semester sedikit mencabar bagi tira . yelah , dengan kocoh2 nya tira . then Karisma lagi . dan time karisma tu memang banyak sangat yang clash dengan test . fuu , memang sakit sikit la kan nak study . ape2 yang tertinggal tuh .

then , yang paling tira sedey , tira lambat sikit nak learn cash flow tuh , masa study week  memang lebih study kat part tu je lahh . hmm , now , tengok je lah nanti result tuh . hehe . and for that , i will update later . ^^ 


"success seems to be connected with action . successful people keep moving . they make mistakes , but they dont quit" - Conrad Hilton


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH