Nur Atirah

Tuesday, 25 June 2013

bunga sebalik batu

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


saya pernah dengar tentang bunga . bunga yang hidup dicelah2 batu . sesuatu yang mustahil , tapi tetap berlaku .

sama lah macam hidup ni . walaupun kita rasa mustahil , tapi , insyaAllah , dengan usaha , pasti yang mustahil tu dapat kita jalani dengan lancar . 

tira harap , esok tira dapat jawab dengan tenang . doakan tira ya kawan2 . good luck kepada kawan2 tira jugak . :D


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Sehari sebelum ....

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

esok start first paper . CTU553 , hubungan etnik . awak , awak , awak , siapa student uitm ? hee , dah habis study belomm ? ofcos la belom kan . macam tira ! haha , tira ade lagi satu bab tak bace . bab yang panjang2 ni , delay dulu . jap g baru nak bace . 

sekarang tira lapaa . takde feel lagi nak bukak buku . tu yang dok update dulu . hehe . emm , dah sarapan ke korang ? makan ape ? tira lapaaa . huaaaaaaa . haha . tade yang layan . oke fine ! :P

nak carik mood . nak study . babai .


dia hentam aku . takpe . faham .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH