Nur Atirah

Saturday, 1 September 2012

GiveAway Fom Sept to Nov by Jaja Sutera

JOIN GA TIRA SKARANG !


Assalamualaikum .
Salam Syawal !




PERHATIAN !
Alhamdulillah...GiveAway yang ke-3 dari Jaja Sutera
macam biasa..kesemua peserta yang menyertai GA ini..akan mendapat hadiah2 yang ditawarkan dengan menggunakan khidmat random.org !
setelah senarai pemenang di update .. Jaja akan sertakan sekali senarai sponsor utk menjadi bahan rujukan anda (menuntut hadiah)

GA berlangsung dari 1 Sept sehingga 30 Sept !
Jaja akan umumkan senarai pemenang pada 30 Sept
Once koang comment entry utk join GA ni..On da Spot Jaja akan masukkan koang dalam 
"Bloglist Sept to Nov"
dimana bloglist ini akan kekal di side bar Jaja selama 2 bulan !
kesemua sponsor & peserta akan Jaja "add" didalam "Bloglist Sept to Nov"


SENARAI HADIAH
Shawl (2x)
Whitening Tomato Body Scrub (1x)
Soft Masker (1x)
Collagen Juice (1x)
Single Doodle (2x)
Couple/double Doodle (1x)
Topup RM 10.00 (2x)
Topup RM 5.00 (2x)
Tie Clip (2x)
Fridge Magnet from Cameron Highlands (2x)
Cute Brooch (2x)
Simple Header (2x)
Handmade Felt Craft (1x)


SYARAT-SYARAT


1. Terbuka utk blogger Malaysia sahaja

2. Click ketiga-tiga items dibawah




3WAJIB FOLLOW BLOG Jaja Sutera
4WAJIB FOLLOW kesemua blog , page(fb) @ twitter (Sponsor) seperti mana yang di senaraikan di bawah nanti !
5. Buat entry "GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera"
6Copy banner di atas dan link menggunakan link entry ini
7Tag sekurang-kurangnya 3 orang (psstt..pastikan mereka tahu) --> lagi ramai lagi bagus !
8. Copy link entry korang dan poskan di kotak komen dibawah
9Sunat (!) follow peserta lain ~ 
10. Segmen akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 30 ! Promote !


SENARAI SPONSOR !! (WAJIB LIKE)
  1. NurHazwani Abd Shukor Add / LIKE
  2. cincin permata - Follow / LIKE
  3. Aina Sofea - Follow LIKE
  4. Nanie - Follow / Follow
  5. Aizan Shazlin - Follow / LIKE
  6. Ana Diera - Like / Follow / Follow
  7. eiqa azra - Follow / Follow
  8. monmon™ - Follow
  9. XxFaraizatii2NdxX - Follow / LIKE / Follow
  10. CharlieAngleo - Add / Follow
  11. deqjamucuxx - Add / Follow
  12. Dhia Johary - Follow
__________________________________________________________________________________


disini tira nak jemput korang , readers , follower tira untuk join GA ni . haa , jangan lupe follow syarat2 yang ditetapkan oke . hehe . join jangan tak join .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH