Nur Atirah

Sunday, 2 December 2012

harap maklum .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


akhirnya , tercatat juga sesuatu dalam blog ni . entah la , sebelum2 ni bukak je tengok dashboard . tengok blog2 lain , masih giat lagi dengan blog diorang . tira ? mana tah semangat blogging tira macam dulu . HILANG ! dan masa menaip ni jugak , belom terlintas lagi tajuk entry ni ape . biarkan kosong dulu . mintak2 tira habiskan penulisan ni dan tak tinggalkan dekat draft .


so , ape yang nak dibicarakan sebenarnya ? fikirkan smula , ape tujuan tira buat blog dulu ? sebab nak catat kehidupan tira disini . jadikan memori . erk ? sometime ade sesetengah orang tak suka baca blog yang berkisarkan tentang hidup ni . sebab macam meluat . ye ke ? bg tira ye jugak . tapi blog sendiri , suka hati lah kan .


then apa yang terjadi pada tira sekarang ? dilemma . jawapan yang tepat ke ? entah lah . rasa macam nak cerita je semua nya kat sini . tapi , wajar ke ? tira baru je baca satu entry di blog mira . seriously , memang suka sangat baca entry tu . macam nak relatekan je dengan ape yang tira lalui sekarang .


tira sokong ayat "kehadiran orang ketiga adalah berpunca dari diri kita sendiri" dan "orang ketiga takkan pernah wujud tanpa usikan dan gurauan dari orang pertama atau orang kedua" . kenapa ? cuba fikirkan semula . dan cari jawapan sendirii . mungkin kamu juga paham apa makna sebenarnya .


kalau kasih sayang tu dah pudar , apa makna sebuah hubungan tu ? takde lagi bahagia . takde lagi nak mesra2 . kalau anda jadi begitu , ape jadi ? sanggup ke nak teruskan relationship tu ? tira tak sanggup . that why i want break . and i really mean it . orang ketiga ? dia bukan orang ketiga . harap maklum .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH