Nur Atirah

Wednesday, 28 March 2012

usah begitu

Assalamualaikum .


kadang-kadang kita rasa sedih sendiri . tanya lah hati , apa yang telah mencoret hati ? kemudian , anda terfikir , ohh ya , aku sedih , tapi mengapa . adakah kerna dia ? kerna mereka ? atau kerna teman di sekeliling ? sungguh tak bisa terjawab .


usah begituu ..
hati tak bisa menipu . kamu mungkin bisa berdiam tapi hati tak mungkin akan dapat menahan perit yang anda tanggung . andai kata mutiara jernih itu pengubat nya , biarkan dia mengalir . jika pula luahan kata dapat memberi ketenangan , berbicara lah . jangan biar ia tersimpan .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

BEN ASHAARI DAN RAKAN BOGGER

Assalamualaikum .



ok , malam ni nak join segmen ni . anda blogger ? yaa , dah tentulah . buat ape tanya lagi kan . haha . soalan tak munasabah . betol tak ?

huh , andai kate tira lah , sebagai seorang blogger ni , terserempak pulak dengan kawan2 ,. tup tup pulak , perempuan , tentu syiokk jumpa diorang kan . muehehe . then , nak tau ape tira akan kate ?

" hai assalamualaikum . aku ade jumpe satu blog shop ni da upload tudung baru . nak tak ? "

haha , tau sebab ape ? sebab skrg tira dan kawan2 sibok naaa nak beli tudung . kan skrang dah beralih fesyen . tudung bawal plain lah , ade rambu2 tu lah , macam 2 . hemm ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH