Nur Atirah

Monday, 31 October 2011

hei koranggg ,, haha .. tadi aku terjumpe lak satu artikel ni .. best lak bler bace kan . (ala2 jiwang la konon)
nak bace tak ? jap2 ye . lihat entry di bawah >>

haaa , amacam ? suke tak ayat tu ? bagi aku , oke laaaa .. bab cam terkene tempias plak an . 
so , da bace , aku pon download la kan and post trus kat facebook (muka buku tu) hehe .
tup2 , membe aku sorang ni trus comment je . haha . sbb dia tau ape mksut tersirat dalm kate2 tuh .
nak tau ape yang ktowang bebelkan ? jap2 ye .. >>


haha . mungkin tak berape nak clear laaa , tapi still bley bace kan .. keh keh keh ..
da lahhh , tak perlu lah aku nak terangkan satu persatu . malas lah ..
kepada arhuz nitaf : rahsia jgn di pecahkan . haha :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH