Nur Atirah

Monday, 20 January 2014

kena termenung dulu.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


tu lah petua yang bernas . haha , bernas lah sangat . api tu bab bila takda idea lahh . kalau memang idea mencurah curah , laju je on laptop , taip terussss . ni haa , bila tira dah on laptop , cantik punya posisi duduk depan lappy ni , nak menulis , takda ideaaa . cett .

tu yang dok kena termenung dulu . korang macam tu keee ? tak ehhh ? ke same je cam tira ? dok pikir panjang panjang lu  apa nak taip . macam kucing ni . comel kann ?? hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

dalam plastik panjang panjang.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


apekah ? ape benda tu kan ? hehe . al maklum lah . dah cuti ni , nak rajinkan sikit diri yang malas untuk buat itu buat ini . haha . ehh , jangan la fikir tira ni betul2 malas ehh . takda sapa nak buat bini kunk . kehkeh .

actually tira baru sampai rumah petang semalam . then , sibuk2 kemas dapur kan , dennggg ! nampak pulak plastik yang panjang ni haa . plastik buat aiskrim . dengan rajinnya , tira bancuh air sunquick tu haaa . ikat ketat ketat . simpan dalam aisbox . 

pehh , tengok pagi ni dah menjadi ! haha , opcoz la jadi kan , name pn letak dalam aisbox . mengong ! :D

jom seronok seronok makan aiskrimmmm .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

bukan senang nak up balik

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


menyesal . menyesal . sungguh , tira menyesal . huaaaa . tapi nak buat macam mana , menangis pn tak guna kan . ape yang penting usaha . nak menyesal pn tak kena kot . sebelum ni tira busy , sebab nak final . so , mesti lah 100% perhatian tira dah beralih kat paper final .

blog pun tinggal macam tu je . readers dah kurang . tira buka pandai nak tarik perhatian orang supaya singgah blog . tapi dulu tu , dah alhamdulillah jugak bagi tira . maybe boleh dikatakan ade pembaca setia . cewahh . hehe .

and now , tira kena build up balik blog ni . bukan dah takde orang terus , still lagi mereka mereka singgah ucap hi kat cbox . at least ade jugak traffic kan . down earning nuffnang . kihkih . tu lah sebenarnyaaa . but , its okkay . sekarang tengah usaha lagi sikit2 ni .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

my beautiful lady

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



dengg ! hari ni genap lah 18tahun budak PLKN ni . haha . semalam tira pergi  melawat die semalam . bawak lah kek yang cantik menarik dan sedap tuhh . hehe . jeles taw dgn die nih . dulu teringin nak pergi plkn ni . tapi tak dapatt . 

g tengok dia pakai camni , pehhhh . cantekkkk siottt . jeles ! jeles ! haha .anyway , awal tahun dah genap2 umur . kalau tira , hujung tahun , baru nak capai umur sendiri . hehe . btw , happy birthday my beautiful lady . kakak sayang you .. love satu kali , muahhh ! :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH