Nur Atirah

Monday, 2 September 2013

Cash Out 8share kali ke3 .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


member 8share ramai yang dah tau pasal 8sharekan . alahh , kalau dah nama nye blogger , comfirm ade 8share . tira baru je cashout pagi tadi . dan dah pon verified ! hoyeahh . duet2 !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Mini Giveaway by Sfaezah

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



115 :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



join la eah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

PIKOM PC FAIR 2013

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


PIKOM PC FAIR 2013(II) DATES & VENUES
Date
Location & Venue
23th – 25th August
KUALA LUMPUR (KL) 
KL Convention Centre
29th – 31st August
KUALA TERENGGANU (KT)
TTC
30th Aug – 1st Sept
 JOHOR BAHRU (JB) Persada Johor
KOTA KINABALU (KK) (CANCELLED) 
1Borneo
 SEBERANG JAYA (SbJ)  (CANCELLED)SCCC
6th – 8th Sept
 MELAKA (MK)MITC
26th – 28th Sept
PUTRA JAYA (PtJ)  (CANCELLED) 
DEWAN SRI SIANTAN


KLIK UNTUK PC UNIVERSITI

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

PIKOM Universiti PC Fair 2012

Assalamualaikum .
Apa Khabar !





KLIK UNTUK PC FAIR 2013

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen BKF by SH

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



join sini .

http://bit.ly/18voYZ2
http://bit.ly/18voLoP

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Bloglist Aswan Azmy

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



jum la masuk bloglist diaaa

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

segmen banjirkan follower by memey

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



follower sekarang 1280 .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



jum join .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2nd Giveaway By Ira Syiqin

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



KLIK BANNER TO JOIN

Jom join join giveaway yang dijalankan oleh Ira Syiqin ni. Terdapat pelbagai hadiah yang menanti anda. Giveaway ni start pada tarikh 31/01/2013 dan berakahir pada 21/09/2013. Senarai hadiah sila check di bawah nie ^^

SENARAI HADIAH

Apa tungu lagi jom join giveaway gempak nie ^^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

First Giveaway CikNyoonyalita

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


' Sticker melekat sehingga 14 September 2013 '



Dengan lafaz "Bismillah" saya lancarkan segmen "First Giveaway CikNyoonyalita" . Giveaway ni bermula pada 1/09/2013 (Ahad) sehingga 14/09/2013 (Sabtu) . Harap dapat sambutan buat kali pertama ni .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Enam Jam Ratap Mayat Ayah

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Enam Jam Ratap Mayat Ayah

Miri : Tidak mengerti apa sebenarnya yang berlaku menyebabkan seorang kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun menangis lebih enam jam sambil mendakap jenazah bapanya yang terbunuh dalam kemalangan jalan raya.

Keadaan jalan yang sunyi ditambah dengan hujan lebat membuatkan tiada sesiapa yang menyedari kemalangan itu sehinggalah beberapa pengguna jalan raya curiga melihat sebuah motosikal tersadai di bahu jalan berhampiran Universiti Curtain di sini, semalam.

Motosikal dinaiki Mohd Amin Abdullah, 28, dan anaknya, Mohd Ariel dipercayai hilang kawalan sebelum terbabas menyebabkan kedua-dua mangsa terpelanting ke bahu jalan dalam kemalangan ketika hujan lebat sekitar jam 12.30 malam.

Difahamkam berlaku ketika Mohd Amin dalam perjalanan menghantar anaknya ke rumah bapanya di Kampung Merikan, Lutong terletak tidak sampai 10 kilometer dari asrama pekerja didiaminya di Senadin, di sini.

Enam Jam Ratap Mayat Ayah

Saksi yang juga rakan mangsa, Micheal Nyami, 24, berkata, dia dimaklumkan sebelum kejadian Mohd Amin menunggang motosikal untuk menghantar anaknya pulang ke rumah bapanya selepas seharian menghabiskan masa bersama sempena cuti umum, kelmarin.

*** beli surat khabar , tira ade terbaca dalam harian metro pagi tadi . ni la berita yang paling sedih tira rase . yelah , bayangkan anak kecil 3tahun , tak tahu ape2 , dok menangis jee . kejadian berlaku mungkin malam . alhamdulillah , nasib baik dia selamat . maybe sebab2 nya dia takut kan gelap malam tu . hmm . dia pon bukan tau ayah nya dah takde . kesian adik ni . takziah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH