Nur Atirah

Tuesday, 11 September 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




tengah2 rajin ni nak join segmen dari MAK DARA ni . tutup 6 petang ni .  syarat yang simple je . click banner k .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

WELCOME TO SEMESTER 3 .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


huh , alhamdulillah . hari ni masuk hari kedua tira start kelas bagi semester 3 ni . busy sebelum2 ni , tak sempat nak update blog ni . heee . kadang2 tu bukan sebab tak sempat , tapi takde topic nak dibicarakan . cewahh . hehe . korang ape khabar ? tira oke je . seronok dapat junior ! haha .


hee , semalam first day class pon oke jep . ade lecturer yang sporting  ( kot lah ) , yang lawak . satu kelas fun kot . tira tengok , yang perempuan , alhamdulillah makin cantikkkk . yang lelaki plak makin hensemmm . hee , dan tak lupe jugak kepada salah sorang kawan tira tu . bukan pegang title 'miss' lagi . sekarang kene panggil dia 'madam' ! hee , SELAMAT PENGANTIN BARU . semoga berkekalan ye awakk . :)


seronok jumpa kawan2 lama . yelah , hampir dua bulan cuti la katekan . ni , ade gak kawan tira sorang tu yang baru tunang . hee , untung lah merekaaa . tira lambat lagi . tunggu si dia habis belajar dulu dan bekerja . si dia tu siapa ? siapa2 je lah yang tengah belajar . hee .


hee , ape2 pon tira harap semester ni tak melalaikan tira . selagi ade family yang support tira , kawan2 , korang ( rakan2 blogger ) , tira akan kuat untuk laksanakan tanggungjawab tira sebagai  student ni . tira nak gembirakan mak yang kat rumah tu , adik2 yang mengharap akak bela nasib mereka ,  ayah yang sentiasa ingat tira . moga diperkenankan . aminn :) assalamualaikum...



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH