Nur Atirah

Tuesday, 26 February 2013

Accident , tapi alhamdullillah selamat .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


waaa , nak nanges bole tak ? ni semua berlaku petang tadi . tetibe jatuh . naseb baik tade ape2 . tade la teruk sangat . calar pon sikit2 je . tapi dalam hati ni tetap sedih ! =,=

niat baik nak g pejabat pos sebab nak bayar bil elektrik . tira bawak moto je . naseb baik masa tu tak bawak laju . yelah , tu pon sebab nak masuk selekoh . berderai handphone ku di jalan ! wahahaha .

naseb baik masa tu tade orang . segan tu satu hal . lagi satu, buat nye kena lenyek hp tira tu , mau nanges kuat2 ! hihi . cepat2 tira patah balik , pungut . 

haa , tu nasnaseb baik hp tu yang accident , kalau tira ? kihkih . hmm , adek tira balik sekolah tanya "kak , tadi kau g ayer kuning , lepas tu beg duet kau jatuh kan" . grr , bila masa plak ?? hp yg jatuh ade lah . hihi


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

masih ada lagi kekosongan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


oke , salam tengah hari . alhamdulillah . segmen simple yang tira buat , ade jugak sambutannya . terima kasih kepada yang sudi join and merelakan diri untuk tersenarai dalam bloglist tira pada bulan march nanti . hmm , kepada yang join tu , boleh la pergi jenguk rakan2 lain tu . kat sini senarai peserta yang join . SENARAI PESERTA.


keyh , terdapat lagi tempat kosong yang available . tira mencari 50 orang blogger yang terawal . masih ada beberapa lagi tempat kosong . kepada blogger yang belom join tu , meh la JOIN sini . hehe . blog korang akan dibloglist kan dalam blog tira selama berlangsungnya bulan march 2013 . 


kepada yang nak join tu . link kat sini . TEKAN ! . and lastly , terima kasih . hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kisah Benar : Betul atau tidak ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




setuju tak . hihihi

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH