Nur Atirah

Wednesday, 12 September 2012

Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




kali ni tira nak buat segmen . senang je join segmen kan ? kan ? k , tujuan segmen ini dibuat adalah untuk tambah kenal2 lagi dengan sahabat blogger yang lain . sebab anda juga mungkin seorang blogger . ye tak ? hehe . disamping tu , korang juga boleh hargai sahabat korang tu . oke , care nak join senang je .

faedah join ni , tira akan buat satu Bloglist selama sebulan bermula 1.10.2012 hingga 31.10.2012 di blog tira . sambil bersegmen juga , korang boleh blogwalking . tira akan senaraikan nama2 peserta yang join nanti . harap korang sudi join !


CARA JOIN : 
1. Buat satu entry yang bertajuk " Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat "
2. Korang like page Aku sayang kau , sahabat !


3. copy je gambar quote kat atas , letak dalam entry .
4 . then , korang cerita je lah pasal kawan korang yang korang sayang . nak buat quote untuk diorang pon boleh .
5. akhir sekali , tag kawan blogger supaya dia boleh join segmen ini .


haa , senang kan ? so , jom join oke . Haa , sambil tu , jangan lupe join GA tira jugak .join GA ni oke . -->> JOIN .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH