Nur Atirah

Wednesday, 12 September 2012

Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




kali ni tira nak buat segmen . senang je join segmen kan ? kan ? k , tujuan segmen ini dibuat adalah untuk tambah kenal2 lagi dengan sahabat blogger yang lain . sebab anda juga mungkin seorang blogger . ye tak ? hehe . disamping tu , korang juga boleh hargai sahabat korang tu . oke , care nak join senang je .

faedah join ni , tira akan buat satu Bloglist selama sebulan bermula 1.10.2012 hingga 31.10.2012 di blog tira . sambil bersegmen juga , korang boleh blogwalking . tira akan senaraikan nama2 peserta yang join nanti . harap korang sudi join !


CARA JOIN : 
1. Buat satu entry yang bertajuk " Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat "
2. Korang like page Aku sayang kau , sahabat !


3. copy je gambar quote kat atas , letak dalam entry .
4 . then , korang cerita je lah pasal kawan korang yang korang sayang . nak buat quote untuk diorang pon boleh .
5. akhir sekali , tag kawan blogger supaya dia boleh join segmen ini .


haa , senang kan ? so , jom join oke . Haa , sambil tu , jangan lupe join GA tira jugak .join GA ni oke . -->> JOIN .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

23 comments:

Ain Dzaya said...

nak re-post entri lama boleh tak?!

Nur Atirah said...

entry yang mana tu awak ?

NURUL ◕‿◕ said...

join ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmenaku-sayang-kausahabat.html

Ain Dzaya said...

yg nie
http://aindzaya.blogspot.com/2012/08/saya-dah-lama-0-0-dengan-awak-la.html

wanie said...

saya join :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Aniez_Najihah said...

Assalamulaikum W.w..

Bismillahirrahmanirrahim..

Nisa Join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Masz Sidek said...

selamat bersegmen... :D

Aten said...

aten join

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Aten said...

aten join

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

aina farahin said...

Saya join ..

http://ainafarahin.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Zafirah Aidahh :) said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

siti naqiah said...

kite join :D

http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

AFNI said...

afni join sebab afni xramai sahabat..
http://ehhijabista.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat.html

AFNI said...

http://ehhijabista.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat.html

Simple Syara said...

Assalammualaikum... nk join :)
http://simplesyara.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Novelgurl said...

wsalam..khbr baik..ehe.sY Novelgurl.Salam knln ^^

sy join k !
http://reality2fantasy.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

tp x dpt like sbb x de FB..bleh terima ke? huhu.

Cik Sakura said...

sy pon join jugak ^^
time kasih krn tlah membuatkan sy confess syg sy kat kwn sy =,)

http://sayacintahujan.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Fatin Nabila said...

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Bulan Lima said...

http://5anis.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Terima kasih Tira =)

wana wazm said...

join..
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

BeLLa said...

join : http://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

miz ruha said...

join!!

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Miss BaNu said...

Joinnnn...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH