Nur Atirah

Wednesday, 19 September 2012

Ape dah jadi ni ? aduhh , pening-2 . ottokeee ??

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


aduhh , pening-2 . semalam oke jep , sekarang tengok dah berubah ! dah lain , dah baru . agaknye nak upgrade sikit lah kot . tapi , kalau orang yang pening macam tira ni , agak leceh sikit lah kot . haha . dulu pon pernah tertukar jugak , then dah pakai yang lama semula . ni dia bikin gua pening lagi . hua hua huaaaa .
hahaha , apa yang tira dok leterkan ni . korang tak perasan ke perubahan pada blogger.com ni ? dashboard dia dah pakai new interface . pening gua , peningggg . hehe . terkejut gak tira tadi . dok tercari2 button new post , button home . akhirnya jumpaaa !!
laju je lah aku menaip ni nak tanye korang . "korang pon bertukar gak ke ????" ke tira sorang je eak ? macam ni ha tira punyaaa .. 


ottokee , ottokee , haha . layan je lah kan . kalau lah ada sapa2 tahu and ada tutorial tuka balik yang lama , kan syiookkkk . haha . nak ekot tuto yang dulu dah tak sama , sebab tira punya takde "old blogger interface" tuuu .


haaa , takde kann . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH