Nur Atirah

Wednesday, 19 September 2012

Ape dah jadi ni ? aduhh , pening-2 . ottokeee ??

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


aduhh , pening-2 . semalam oke jep , sekarang tengok dah berubah ! dah lain , dah baru . agaknye nak upgrade sikit lah kot . tapi , kalau orang yang pening macam tira ni , agak leceh sikit lah kot . haha . dulu pon pernah tertukar jugak , then dah pakai yang lama semula . ni dia bikin gua pening lagi . hua hua huaaaa .
hahaha , apa yang tira dok leterkan ni . korang tak perasan ke perubahan pada blogger.com ni ? dashboard dia dah pakai new interface . pening gua , peningggg . hehe . terkejut gak tira tadi . dok tercari2 button new post , button home . akhirnya jumpaaa !!
laju je lah aku menaip ni nak tanye korang . "korang pon bertukar gak ke ????" ke tira sorang je eak ? macam ni ha tira punyaaa .. 


ottokee , ottokee , haha . layan je lah kan . kalau lah ada sapa2 tahu and ada tutorial tuka balik yang lama , kan syiookkkk . haha . nak ekot tuto yang dulu dah tak sama , sebab tira punya takde "old blogger interface" tuuu .


haaa , takde kann . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

14 comments:

miz ruha said...

eh boleh tukar jadi old interface balik..
senang aje..
tekan icon 'blogger option' sebelah 'english (us)' tu.
amek old blogger interface..

Nur Atirah said...

@miz ruha
tapikan , tade pon old blogger interface tu .

miz ruha said...

@Nur Atirah
xde eh,,
yg punya sy ade~~
itu pasal bg tau tirah..
pelik juga kalau tak ada,,,
tak dapatlah nak bantu...
sory~~

Nur Atirah said...

@miz ruha

aa a, tak best nye guna yang baruu . huhu .

muhammad asyraf said...

bukan lepas ni, mereka akan pakai new interface selamanya.. saya punya dari awal dah pakai new interface.. :)

Nisa Greennnpanda said...

sy nye pun ade gak options "Old Blogger interface" tue..

sy nye blog pun tibe2 je tukr yg br, tp sy ok je, malas, nk tukr2, hehe...

farah.fauzi said...

farah rase sume akan bertukar jd cmtuu..cme mase nyee jee laen2..sebab kat dashboard farah dia daa tulis cmni..
The old Blogger interface will be removed in the coming days

Nur Atirah said...

@muhammad asyraf

ye ?
hehe . patutlah awak oke je hehe

Nur Atirah said...

@Nisa Greennnpanda

owh , oke, saya pon akan biasekan dgn yg baru lahhh hehe

Nur Atirah said...

@farah.fauzi

hee , sebelum ni pon saya pon tulis camtu gak . baru hari ni plak dia tukar . hehe

Syaifuddin Alias said...

hehe..betul kata @miz ruha .. chaiyok3 ..teruskan berblogging

tirahzairi said...

da berubah setting ke?

cweet pinky said...

yekerr , CP tak perasan lak , kdg2 kalaw CP nak edit , CP gune gak yang lama punyerr tuh , nih nak kena cek ni ~ tq 4 d info !!! :D

Everything's Everythings said...

Aku sejak guna mmg yg baru la kiranya.. haha

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH