Nur Atirah

Thursday, 16 February 2012

the story of us - second giveaway

Assalamualaikum ..
hoolaa ! ^,^



nak join ??? SINI!

tag : cikmi , lyne

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Contest Reka Dialog by Ross dan Nelly The Strange !

Assalamualaikum ..
hooolaaa ! ^,^


selamat petang semua .. petang ni tira terbukak hati nak join contest yang dibuat oleh Cik Nelly ni . nak join ? senang je .. click je banner tu oke :)

contest ni memerlukan kite untuk reka ayat yang sesuai bagi gambar yang diberikan . so ,, ini rekaan ayat yang dibuat oleh tira .

gambar pertama


gambar kedua


gambar ketiga



hee , oke . gambar agak kabur sikit tapi still boleh bace kot .. tira takdelah sekreatif mane . tira men hentam jep. oke lah . wish me luck ye :)

kat sini tira nak tag cikmi , nana , lyne

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

bertuahnyee ..

Assalamualaikum ..
hoolaaaa ..


haa , ni lah giveaway yang tira join beberape hari yang lepas .. tarikh tutup nye pon dah berakhir 2 hari yang lepas . pemenang-pemenang nye pon telah diumumkan .. 

tempek gambar besar-besar


haa , tira menang lagi .. hehe , alhamdulillah .. tira suke lah sebab tira pon baru je nak berjinak-jinak dalam dunia blog ni . belom pon sampai setahun tira berblog .

hehe , haa , tapi tira belom emailkan lagi butiran yang diperlukan . haa , bagi sape2 yang belom tengok sama ade name anda tersenarai atau tak , boleh pergi ke link SINI  .. kepada pemenang2 yang lain , TAHNIAH tira ucapkan ye ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH