Nur Atirah

Tuesday, 28 February 2012

Kembali Bernyawa

Assalamualaikum ..
Selamat petangg !! ^.^




wahh , smart tak header tuh ?? LAUTAN RABBANI .. hehe . hmm , tira rase satu slogan yang menarik . header die pon sedap dipandang . now , ape yang tira nak ketengahkan sekarang adalah , cerpen "kembali bernyawa" yang di tulis oleh tuan punye blog tuh .


best woo . tadi tengah blogwalking , then tira jumpe pulak blog ni . tapi dalam episod yang ke 6 . so , tira carik lah episod pertama nye . jalan cerita menarik bagi tira .  lagi satu , kalau kamu nak tahu , owner blog ni sedang menuntut di University of Yarmouk di Jordan dalam bidang Ekonomi dan Perbankkan Islam .


mesti tertanye2 kan siapekah hamba allah tu . oke , jom terjah . ini adalah link episod pertama beliau .
>>eps1<<




p/s : tira da jadi follower dia , kamu biler lagi ?
^,^  hee

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Menghitung hari

.. Assalamualaikum ..
Hello Everybody ! ^,^




rasenye dah nak hampir sebulan tira cuti smester . haha . now tinggal beberapa hari je lagi tira akan balik semula ke UiTM . UiTm di Hatiku ! erk ? lame dah tak nyanyi lagu Uitm kan . hee , dulu mase mule2 masuk , time orentasi ler , tiap hari kene nyanyi lagu tuh . awak pon same ? hehe .


Minggu depan start kelas . Semester baru . azam baru . Hati baru . yeahh . tak sabar ! i miss KBM so much ! saya rindu 'kedai kuning' . huhu , best wooo makanan kat sane . memang daboommm lah ! 


but before that , sabtu ni nak p rumah mak angkat tira dulu . sejak biler tira ade mak angkat ? hehe sejak masuk Uitm lah .. dah bace entry yang tira buat dulu mase kami -budak2 jurusan perakaunan- pergi opkim .? haha , kalau blom meh bace dulu naaa . >>sini<< 


haha , oke lah . layan jep oke . tibe2 ade bunyi kriuk , kriuk , kriuk . ^.^



p/s : tira lapar ni .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH