Nur Atirah

Friday, 21 September 2012

Bloglist Sayang Sahabat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


allowww , tuink , tuink . HAHA . oke , kat sini tira nak war-2 kan bahawasanya bloglist untuk SEGMEN : AKU SAYANG KAU , SAHABAT tira sediakan lebih awal dari tarikh sepatutnyaa . kenapa ? why ? why ? suke hati tira lah nak letak bila . huhu . 


hehe , thanks kepada yang kongsikan kisah2 mereka . mungkin susah korang nak cakap depan2 kan , so , serba sedikit tira dah bantu korang untuk confess rasa sayang korang kat sahabat korang tu kan . hehe . so , tira happy baca luahan hati korang tu . tengok lah sini . -SINI-


haa , cer tengok kat sidebar tira tuh . ada nama korang tak ? hehe . pada yang join tu  ade lah , yang tak join , takde lahhh . hehe . TEAM SAYANG SAHABAT . boleh lah name tu kan ? 


ade sape2 yang terlepas ke nak join segmen tu ? korang boleh join kat sini ->> JOIN . hanya terbuka hingga akhir bulan ni saja ye . lepas tu , tutup suda ! tira akan kekalkan bloglist ni hingga tamat bulan 10 nanti . lame kan , lame kan ? hehe


oke , korang nak tau kisah diorang ? tira dah list kan dalam satu entry dulu . cuba lah korang baca . syiioook taw sebenarnya . mana la tau kalau2 yang mereka sayang tu adalah KAMU ! haa , kan teruja uh . hehe . oke , kat sini taw . -->> SENARAI .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH