Nur Atirah

Tuesday, 18 September 2012

"Aku Sayang Kau , Sahabat ! " apa respond mereka ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


oke , hari tu tira ade lancarkan segmen Aku Sayang Kau , Sahabat . kepada sesiapa yang belom join tu , meh click sini . dan join oke . kongsikan kisah anda . mungkin susah korang nak luahkan dengan perkataan . so , tira bantu korang untuk nyatakan perasaan sayang korang kepada kawan korang tu .


so alhamdulillah , ade jugak yang sudi join and dapat sambtan jugak segmen ni . dah tengok ni belom ? NI HAAA . seronok bila baca kisah dorang . korang tak nak kongsi keee ? oke , kat bawah , tira senaraikan kisah2 mereka . g la baca luahan hati diorang tu . JOM TERJAHH . hehe .


1) http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmenaku-sayang-kausahabat.html
2) http://aindzaya.blogspot.com/2012/08/saya-dah-lama-0-0-dengan-awak-la.html
3) http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
4) http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
5) http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
6) http://ainafarahin.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
7) http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
8) http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
9) http://ehhijabista.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat.html
10) http://simplesyara.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
11) http://reality2fantasy.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
12) http://sayacintahujan.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
13) http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
14) http://5anis.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
15) http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
16) http://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
17) http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
18) http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
19) http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html
20) nextttt .


seronok baca kisah mereka ? korang g la blogwalking k . sape2 yang join tapi takde dalam list , just bg tahu tira ea . lagi satu . jangan lupa join GA ni . nak tutup dah ni . GIVEAWAY .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Ain Dzaya said...

eksaited giler ! sbb ta sangka pulak tira betul2 masukan link ain bagi..hehew..thanks tira..muacch sikit kat tangan *-*

Nur Atirah said...

@Ain Dzaya

hee , oke jee . asalkan entang sahabat :)

NURUL ◕‿◕ said...

datang check link nak terjah! ;)

BeLLa said...

tq tira :) terharu la ;')

Eira Aikawa said...

Eira join segmen ni..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH