Nur Atirah

Wednesday, 2 October 2013

Nuffnang - CPUV ke7 - Talent Corp SFCF

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillah , ni lah next cpuv yang tira cakap semalam . walaupun blog ni jarang2 orang datang , tapi still , en,nuffnang ni tak kedekut nak bg tira earning . CPUV kali ni datang dari Talent Corp  SFCF . terima kasih kerana sudi beriklan di blog tira yang simple ni. hehe . love nuffnang lahh !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

lebam yang tak dikenal pasti

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

dah dua hari ade lagi kesan nye . entah lahh , tira pon tak tau kenapa . tetibe je ade . dekat dekat siku . so, tira name kan lebam tak pasal2 . hehe .

nak kata sakit , takde pulak . tapi lebam nye memanjang . nak kasi tunjuk , tidak bisaaaa . hehe. aurat ! tengok lah , due tige hari lagi . mana tau hilang plak kan .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway Butik Comel Collection

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wordless wednesday : kami comel .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


comel kan ? hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH