Nur Atirah

Saturday, 8 June 2013

Seminar Perakaunan Sektor Awam.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeh , kali ni tira nak story pasal satu seminar ni plak . ala hari rabu lepas la . 5 june 2013 . semester ni tira ade subjek public sector accounting(PSA420) , so tu sebab la ade seminar ni . cerita2 pasal rasuah , audit and macam2 lagi . memang seronok but at last kena buat assignment or report pasal bende ni . tu yang malas tu . hehe 


and yg special nya ape , nak tau ? disamping tu pertandingan poster pon ade jugak . tema bebas . asalkan yang berkaitan lah kan . about public sector yang penting . semester ni total class part 4 ade 11 kelas . gila banyak kan ! haha . dari 4A ssampai la 4L . kalau korang kira betol2, L tu huruf ke 12 , ye dok ? so , huruf ape yang hilang kat sini . 

haa , class for 4I takde . tira pon tak tau lah kenapa diorang skip huruf I tu . hehe , kesian2 huruf I . disisihkan . whatever lah kan . then , untuk poster tu , satu class represent 1 poster . memang mantap2 lah kan semua poster . cantik2 

and poster untuk class tira yang bawah  niii ..


actually ade persaingan jugak lah , ade satu kelas tu same ngn tema kitorang . BUDGET PREPERATION PROCESS . tapi bg tira class tira punya jugak yang cantik . whehe . and at last , class tira dapat no 3 . yihuu . alhamdulillah . yang kelas sama ngan tema kitorang tu 4K , dapat johan . jealous jeslous ! hehe . banyak2 terima kasih jugak lah kat ajk yang buat poster untuk kelas ecah n the gang . hehe. hamper besar taw ! yang penting pengalaman la kan . daebak .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Happy Saturday !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

anneyongg ! haha , betul ke tak spelling tira tu eak ? tira minat gak layan kpop2 ni . lagi2 cite running man tuh . haa , kalau dulu tak suka . sekarang macam addicted . LOL . haa , korang wat ape je hari ini ? now , tira nak hafal speech untuk subjek Communication . kalau kat kolej , just sebut bel je . ni speech yg kedua . SAVING MONEY in college . duration 8-10 minute . merapu2 je la tira cakap nanti . haha , tira ni bukan pandai sangat english ni . broken english !


dalam kepala ni fikir macam2 , yelah , final is around the corner . gelabah dalan hati , tapi control . rilex je lagi . dengan TEST lagi . esok tira ade sukan antara fakulti . as usual lah of course tira main volley ball . wakil fakulti accounting .  ape2 tira update esok occay . :0


tira saje je ni curik masa sikit nak berblogging ni . update pon bende cikai je . asal ada post , dah lah . haaa , jangan lupa lunch oke . dah tengah hari ni .  assalamualaikum . fursah saidah !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

#Segmen Button Badge Runningman

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



click sini .

1.Nama pada Button : Nur Atirah
2.Warna : HIJAU (semestinyaaa)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Selamat kembali.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah lama gila biarkan blog ni usang . tak berupdate . sebulan ade kot . wahaha . padahal dulu tira la orang yang suka sangat bermain dengan blog , baca blog follower2 , join segmen korang , macam2 lagi lah . tapi disebabkan keadaan tira sebagai student ni , tak dapat nak cakap lah.  memang me'limit'kan masa nak online .

tira ni jenis tak suka nak update pakai blogger droid tu , macam tak puas . nak taip panjang2 , gase macam leceh . hmm , sihat tak korang ? tira sekarang ni dah nak final pon . alhamdulillah nak 2 tahun kat melaka ni . lagi dua tahun je lagi nak abiskan degree ni . 


and satu yang tira nak kongsi kat sini , is about my boy . i love you . hehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH