Nur Atirah

Saturday, 8 June 2013

Seminar Perakaunan Sektor Awam.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeh , kali ni tira nak story pasal satu seminar ni plak . ala hari rabu lepas la . 5 june 2013 . semester ni tira ade subjek public sector accounting(PSA420) , so tu sebab la ade seminar ni . cerita2 pasal rasuah , audit and macam2 lagi . memang seronok but at last kena buat assignment or report pasal bende ni . tu yang malas tu . hehe 


and yg special nya ape , nak tau ? disamping tu pertandingan poster pon ade jugak . tema bebas . asalkan yang berkaitan lah kan . about public sector yang penting . semester ni total class part 4 ade 11 kelas . gila banyak kan ! haha . dari 4A ssampai la 4L . kalau korang kira betol2, L tu huruf ke 12 , ye dok ? so , huruf ape yang hilang kat sini . 

haa , class for 4I takde . tira pon tak tau lah kenapa diorang skip huruf I tu . hehe , kesian2 huruf I . disisihkan . whatever lah kan . then , untuk poster tu , satu class represent 1 poster . memang mantap2 lah kan semua poster . cantik2 

and poster untuk class tira yang bawah  niii ..


actually ade persaingan jugak lah , ade satu kelas tu same ngn tema kitorang . BUDGET PREPERATION PROCESS . tapi bg tira class tira punya jugak yang cantik . whehe . and at last , class tira dapat no 3 . yihuu . alhamdulillah . yang kelas sama ngan tema kitorang tu 4K , dapat johan . jealous jeslous ! hehe . banyak2 terima kasih jugak lah kat ajk yang buat poster untuk kelas ecah n the gang . hehe. hamper besar taw ! yang penting pengalaman la kan . daebak .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH