Nur Atirah

Saturday, 8 June 2013

Happy Saturday !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

anneyongg ! haha , betul ke tak spelling tira tu eak ? tira minat gak layan kpop2 ni . lagi2 cite running man tuh . haa , kalau dulu tak suka . sekarang macam addicted . LOL . haa , korang wat ape je hari ini ? now , tira nak hafal speech untuk subjek Communication . kalau kat kolej , just sebut bel je . ni speech yg kedua . SAVING MONEY in college . duration 8-10 minute . merapu2 je la tira cakap nanti . haha , tira ni bukan pandai sangat english ni . broken english !


dalam kepala ni fikir macam2 , yelah , final is around the corner . gelabah dalan hati , tapi control . rilex je lagi . dengan TEST lagi . esok tira ade sukan antara fakulti . as usual lah of course tira main volley ball . wakil fakulti accounting .  ape2 tira update esok occay . :0


tira saje je ni curik masa sikit nak berblogging ni . update pon bende cikai je . asal ada post , dah lah . haaa , jangan lupa lunch oke . dah tengah hari ni .  assalamualaikum . fursah saidah !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Isabel Diaz said...

Selamat hari sabtu..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH