Nur Atirah

Wednesday, 26 September 2012

GIVEAWAY AKAN DITUTUP !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !





oke , disini tira just nak bg tau sikit . tira dah nak ttup giveaway masa bulan syawal hari tu . mungkin esok tira  akan umumkan pemenang nye . hope peserta yang join aware oke . korang boleh check senarai peserta dekat -->> SENARAI PESERTA .


then bagi yang nak join tu , boleh je join last2 minit ni . click -->> GA SYAWAL


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Niat baik , tapi tak lepas .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


siapa pernah derma darah ? sakit tak ? orang kate lepas derma , badan akan naik . betol ke ? tapi bila tengok kawan tira , yang mendermalahh . ade yang naik , ade yang maintain jekk . hari ni kat library ade kempen derma darah .


tira pon pergilah . memang dah agak dalam hati takkan lepas punya . haha . daripada semester satu nak derma , tapi tak pernah lepas . ape darah tira kurang ke ? haha . akan cuba sampai lepas . agak2 umur berapa baru boleh eak ? kih kih kih .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Assalamualaikum .
Apa Khabar


click for join


macam best je kan . tu yg tira nak join . hehe .


oke ucapan tira :

- perasaan ini mainan hati
- hati kau dan aku .
- walau kau tak tau
- aku masih rasa bahagia
- moga engkau wahai teman
- bahagia ke akhirnya

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


click for join




tag victim :

anda

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH