Nur Atirah

Sunday, 29 April 2012

serius ke ni ?

Assalamualaikum


haa , dari semalam tira dok terpikir satu bende yang  buat tira pening kepala . nak percaye ke tak eah ? rase cam betul , tapi takut kene tipu pulakk . kalau buat tak tau , pastu bende ni betol2 , rugi pulak .. hadoiii , korang boleh tolong ke advise tira macam mane nak buat ? hemm , tak paham ape tira dok bebelkan ? . ni haa , ce tengok gambar ni ..




haa , dia kate menang . so , tira macam tak percaye , tira ade gak reply . then hari ni dpat email dari email yang lain tapi pasal kes yang same . so , tira keliru lahh .. ce tengok ni  pulakkk ..




ni tira dapat tadi dalam pukol 9 lebih kot . cam ne ni . confius2 . boleh caye ke tak ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH