Nur Atirah

Wednesday, 30 January 2013

takda kerja , cari kerja

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okay , first sekali nak cakap yang tira ni malas nak update . haha . mengaku pulak . now , kena sopan sikit . takda aku aku dah macam selalu tu . tapi kekadang terkeluar gak perkataan tuhh . hehe . hmm .


actually , sempena cuti ni takda kerja pon nak buat . dok je umah membesarkan badan . hahaha . yelahh , dok makan jaa . kalau nak tau , ade sesetengah classmate tira macam nak berlumba plak nak gemok time cuti sem ni . HAHA . whatever lahh .


tira memang jenis makan banyak . banyak kali ! haha . tapi badan cenggini gak ! then yang tira wonder kadang2 ,, berat badan tak penah lebih 50kg ke atas . hmm , tapi mana tau dah cuti ni naik plak berat kan . dah pecah rekod . hahaha .


hmm , actually tira ade satu prob . sapa tau main gitar ? tira nak sangat belajar cara main gitar . setakat ni tira dah boleh hafal cording tu suma . just cara plucking , strumming tu tira tak berapa pandai . hmm , ottokkeee . dok belajar sendiri je tengok youtube suma . tu pon still lagi tak bolehh . hehe


camna camna camna . tapi takpe , selagi boleh , tira belajar jugak . hehe . nak sangat main lagu auburn-perfect two . hhehe . cording dia G , D , Em , C . sapa nak tolong ? :D


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH