Nur Atirah

Wednesday, 30 January 2013

takda kerja , cari kerja

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okay , first sekali nak cakap yang tira ni malas nak update . haha . mengaku pulak . now , kena sopan sikit . takda aku aku dah macam selalu tu . tapi kekadang terkeluar gak perkataan tuhh . hehe . hmm .


actually , sempena cuti ni takda kerja pon nak buat . dok je umah membesarkan badan . hahaha . yelahh , dok makan jaa . kalau nak tau , ade sesetengah classmate tira macam nak berlumba plak nak gemok time cuti sem ni . HAHA . whatever lahh .


tira memang jenis makan banyak . banyak kali ! haha . tapi badan cenggini gak ! then yang tira wonder kadang2 ,, berat badan tak penah lebih 50kg ke atas . hmm , tapi mana tau dah cuti ni naik plak berat kan . dah pecah rekod . hahaha .


hmm , actually tira ade satu prob . sapa tau main gitar ? tira nak sangat belajar cara main gitar . setakat ni tira dah boleh hafal cording tu suma . just cara plucking , strumming tu tira tak berapa pandai . hmm , ottokkeee . dok belajar sendiri je tengok youtube suma . tu pon still lagi tak bolehh . hehe


camna camna camna . tapi takpe , selagi boleh , tira belajar jugak . hehe . nak sangat main lagu auburn-perfect two . hhehe . cording dia G , D , Em , C . sapa nak tolong ? :D


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Diera Tekikushika said...

template blog kita, kita tempah kat Nabila Medan. background tu amek kat sini: http://www.backgrounddiva.com/wallpaper/


eh kejaapp! awak ni student KBM jugak ye? Samelah! =)

Diera Tekikushika said...

ahah. naik sem ni part 6. da praktikal.. amek om,

nanieybarnieylurviey said...

Wahhh bestnye blaja main gitar.. Tp xdpt nk tulun sbb xpdai main gitar

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH