Nur Atirah

Tuesday, 22 January 2013

Te Amo SAYANG

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


actually petang tadi dah pasang niat , malam ni nak edit blog . lama dah tak bagi perhatian kat blog ni . mood blogging pon dah kurang , so , kena tanamkan semangat balik dengan mengedit lah kan .tapi hampeh . ni je yang dapat . nantilah sambung . tapi petang tadi si liyana offer aku sekali 3 buah novel . dia kata takut aku bosan bila duduk rumah .


Te Amo SAYANG . tu lah novel pertama yang aku baca dulu . dah pon tamat . sweet gila cerita tu . aku bagi 5 bintang !! kisah tentang suami isteri , Faaeq Rifqi dan Sara Irdina . Sara ni tua 4tahun dari Faaeq . tapi faaeq ni gaya dah matang gila nak layan karenah seorang perempuan . sehinggakan dia mampu jadi suami , bapa yang bertanggungjawab walaupun muda .



masa diorang kawen , takde lah lambat sangat . sebab faaeq ni baru 24 tahun . haa, nampak tak kematangan dia kat situ . muda ag tuhh . haha . faaeq sayang gila2 kat sara . terima sara seadanya . tapi kadang2 ade jugak konflik rumah tangga diorang . tapi yang penting sweet lah . hihi .


kalau rasa2 belom baca , cari dulu eah . hihi . oke je sebenarnya kalau dapat suami lebih muda . yang penting hati . hmm , aku nak kongsi sikit lah . masa sem 2 dulu , aku ade knal sorang kakak senior ni . dia kata kalau couple dengan lelaki sebaya ni susah . sebab , lelaki ni lambat matang sikit . betul ke ?


cuba pahamkan betul2 maksud akak tu . aku terpikir banyak kali jugak . kenapa dan sememangnya . haaa , paham tak ? okeh , lelaki dan perempuan sebaya . kadang2 , lelaki ni lambat sikit nak paham keinginan perempuan . agaknya , tu sebab akak tu kata macam tu kot . kot lahh . haha , whatever lah .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

el said...

dulu ms lum kawin..rajin lah k.el bc novel ni..tp dah beranak pinak ni..novel buku mjlah pun x bc..even berita pun x tgk..hahah giler sebok eh..tp drama setia hujung nyawa leh lak melekat dpn tv..kahkahkah

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH