Nur Atirah

Tuesday, 7 February 2012

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim

Assalamualaikum ..
hoolaaaa

click banner untuk join

kali ni tira nak join yang ni plak . malam2 pon boley ajerr , haha . oke , tira nak ajak follower tira jgak join . JOM TERJAH !! .. ade syarat2nye tau .

  • mesti follow blog dan fanpage ieqa
  • tag sorang kawan
  • letak banner giveaway tuhh

**tarikh tutup : 11 February 2012

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Contest Blog Gorgeous by Raraa

Assalamualaikum ..
hoolaaa..

selamat petangg . hehe . tadi tira jalan-jalan . terjumpe plak satu contest yang menarik . so , macam nak join la gak kan .. hehe . jom la join wehh . terrbaek ni . jom terjah . first , i  will give you look about this contest's banner .

click banner ye untuk join .

haaa , soo , meh cepat2 join . tarikh tutup 1 APRIL taw . syarat2 ? oke , tira terangkan syarat2 nye ye ..

  • follow belog owner . ( raraa ) , like fanpage raraa . ( this )
  • like blog raraa dan click icon2 berkaitan .
  • tag kepada 3 rakan anda ye .
  • lastly , biler da siap letaklink kat komen dia oke .


jom terjah .. sini tira nak tag . cikmi , nizam , kitty

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Pupel Liyana Mega Giveaway

Assalamualaikum ..
Hoolaaaa ..

hope kamu sume sihat ya .. oke , ni tira nak mencuba join giveaway yang dibuat oleh cik pupel kte ni . kalu tira cik green , dia ni cik pupel , hehe , cantik kan belog dia ?? soo , ini julung kalinye tira nak join benda2 macam ni . saje nak test . kalau korang tengok banner GA ni pon korang mesti dapat agak yang belog dia ni tip top . :)

comelkan ???

tentang hadiah ?? memang terbaekk beb ~!! rugi kot tak join . jom la terjah .. kalau tak keberatan , korang follow taw blog sponsor sekali . kalau , tak follow , tak dapat hadiah . hehe . (gurau je) . oke , jom tengok senarai sponsor ni .



haaaa , cube tengok senarai sponsor .. ramaikan ?? memang terbaekk lahh . jom join kawan-kawan . peace !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH