Nur Atirah

Tuesday, 7 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

Assalamualaikum ..
Hoolaaaa ..

hope kamu sume sihat ya .. oke , ni tira nak mencuba join giveaway yang dibuat oleh cik pupel kte ni . kalu tira cik green , dia ni cik pupel , hehe , cantik kan belog dia ?? soo , ini julung kalinye tira nak join benda2 macam ni . saje nak test . kalau korang tengok banner GA ni pon korang mesti dapat agak yang belog dia ni tip top . :)

comelkan ???

tentang hadiah ?? memang terbaekk beb ~!! rugi kot tak join . jom la terjah .. kalau tak keberatan , korang follow taw blog sponsor sekali . kalau , tak follow , tak dapat hadiah . hehe . (gurau je) . oke , jom tengok senarai sponsor ni .



haaaa , cube tengok senarai sponsor .. ramaikan ?? memang terbaekk lahh . jom join kawan-kawan . peace !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Pupel Liyana said...

hye, pupel datang sini nak check entri pupel liyana mega giveaway. gud luck ye :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH