Nur Atirah

Wednesday, 22 February 2012

Syukur Alhamdulillah .

Assalamualaikum .
Hoolaa !


haa , anda sihat ? sihat ! bagus , tira juga . alhamdulillah . seronok rasenye . hee , nk tau kenape ? tira sure hari ni hari yang paling mendebarkan bagi pelajar UiTM yang dapat result bagi semester yang lalu ni . macam tu jugak tira rase . dalam hati ni , sangat lah takot nak tengok result tira . haha . -lulus ke tak tu ?-


pagi tadi , dengan penuh debaran tira bukak email , punye lah takot . -mintak-mintak takde repeat- tu yang tira gentar tuhh .. hehe , TAPI , alhamdulillah , gembira nye kat hati ni .. first time la katekan nak dapat result dari U ni . 




nak senyum lebar2 boleh tak ? hek , hek . pointer takde lah segempak mane . haha . lepas ni tira akan lebih berusaha . nak capai yang lebih baik . aminn . betul lah orang kate , " hasil dari sesuatu tindakan bergantung pada usaha yang dilakukan " . so , ni lah hasil nye . kesan dari belajar main2 . hehe . yeke ?


tapi , siyes ! keadaan tira study mase kat matrik dengan study kat U , memang beza . kalau kat matrik dulu rajin , now , jadi kurengg rajin . haha . yelahh , kat matrik dulu note lecturer bagi , semua bersuap ! masuk U , note kene carik sendiri , survey sendiri . -pandai lah kau jahh nak hidup- haha , so , sekarang da jadi pengajaran buat tira .


next sem , hadir dengan azam baru ! gambateh ! hehe . kepada kawan-kawan tira tuh , dapat result baik punye , tahniah tira ucapkan . keep it up oke . 



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Jom Tambah Geng Blogger



jom tambah geng blogger , bleh singgah blog orang lain ... hehe , nak  join , click banner ea :) peace !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah

Assalamualaikum .




waahh , nak hadiah tu !! hehe , jom join . click banner ye sayangg . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow

Assalamualaikum .




oke , jom blogwalking . pastu follow lah diorang .. jom join nak ? afini , lyne , tina .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH